Läxhjälp Lidingö

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Privatlärare i alla ämnen i Stockholmsområdet
  • Toppstudenter från exempelvis KTH eller Handels
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Nu finns läxhjälp på Lidingö!

Om det går trögt i skolan på grund av ett eller flera ämnen som är svåra så är det dags att dra nytta av Allakandos unika privatundervisning. Med oss så får du läxhjälp på Lidingö och vi har ett stort kontaktnät av privatlärare som finns över hela Stockholm och som har kunskaperna som krävs för att hjälpa dig. Efter att ha utbildats i vår unika studiemetod så kan dessa lärare se till att du äntligen förstår det ämne som var så svårt. Du kommer också att få motivation och verktyg som du får stor användning av för alla kommande studier.

Våra lärare kommer bland annat från KTH och Handelshögskolan i Stockholm.

Plugga intensivt med goda resultat

Man kan få känslan av att en kurs kommer att kräva flera månader för att man ska lyckas med den. Kommer man till första lektionen med brister i grunderna så kan det ju vara så att man med nöd och näppe hänger med och allteftersom tiden går så blir det svårare och svårare. Du kan ha nått punkten där du är nära att ge upp då du kontaktar oss på Allakando. Det här ser vi ofta men det finns inget att oroa sig för.

När du väl börjar studera med en av våra lärare så kommer du mycket snart att ta igen det som du har missat. Genom att studera på ett intensivt sätt så kan en enda privatlektion vara det som gör att du äntligen börjar hänga med. Våra kurser och privatundervisning är strukturerad för att ge snabba resultat. Din inställning förändras och du får de faktiska kunskaperna så att du kan lyckas med precis vad som helst!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Lidingö

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp på Lidingö när du har tid för den

Intensiva studier kräver att man pluggar då man har tid. Det kan vara lättare sagt än gjort då man som student har många bollar i luften. Men med vårt system för läxläsning så kommer du att få tid. Du och en privatlärare bestämmer när ni ska träffas och var. Det kan vara hemma hos dig på kvällen eller kanske i studierummet under håltimmen. Plugget blir effektivt och kommer inte att innebära ytterligare en jobbig uppgift. Det är faktiskt tvärtom så att många efter några privatlektioner ser dessa som veckans höjdpunkt.

Vi försöker att finna en lärare som finns lokalt. Men även om du får hjälpen från en person som bor på annat håll i Stockholm så kan du räkna med god flexibilitet vad gäller tid och plats för studierna.

Sätt upp dina mål

Redan från start så uppmuntras du till att sätta upp mål. Du kommer sedan att nå dessa och få uppleva sötman av att ha klarat det som först verkade så svårt. Din privatlärare är med och motiverar dig vilket är ett viktigt stöd. Med läxhjälp på Lidingö så kan du räkna med att äntligen se glädjen med att studera! Mer om oss på Allakando i Stockholm här.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert