Läxhjälp Kungsholmen

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Skräddarsydd privatundervisning på Kungsholmen

Då man kör fast i ett ämne så gäller det att komma loss innan det här leder till minskad studielust. Allakandos pedagogiska metod är utformad för att hjälpa elever att ta sig vidare med studier. Vi ger läxhjälp på Kungsholmen som kan förändra allt. Då du får förklaringar från en duktig privatlärare som förstår dig så lyckas du äntligen med ämnet. Det ger ringar på vattnet eftersom ett lyckat ämne gärna leder till fler. Du får studielusten åter och inser att du kan lära dig allt om du bara vill!

En handplockad privatlärare

Vi handplockar våra privatlärare. De finns i Stockholm och studerar för det mesta själva på högre nivå. Den som ger mattehjälp kan vara en student på läkarlinjen eller kanske någon som studerar på KTH. Kunskapen om den kurs som du behöver hjälp med finns där men också mer. Med djup och längre erfarenhet av att studera så kan privatläraren ge dig det stöd som du behöver. Vi ser också till att personen är väl lämpad för att lära ut.

När vi väl har funnit en lärare som passar bra för privatundervisning så kommer vi att ge utbildning i vår metod. Vi testar läraren och ser till att han eller hon jobbar på rätt sätt. Men det är inte allt. När du väl börjar med studiehjälp så finns vi också här som ett stöd om det av någon anledning inte skulle fungera som tänkt. Då kan vi se till att byta ut läraren om det behövs eller införa andra förändringar som gör att du får bästa möjliga privatundervisning.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Kungsholmen

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp på Kungsholmen vid behov eller regelbundet

Man kan behöva några få privatlektioner inför ett prov eller kanske flera månader med möten där man jobbar med flera olika ämnen. Vi erbjuder enstaka lektioner såväl som längre perioder med ett intensivt stöd. Du kan få läxhjälp på Kungsholmen hemma eller i studierum. I och med att din lärare finns lokalt så blir det enkelt att ordna med lektionerna. Om det bara är några veckor kvar till det stora provet så kanske du bör ta privatundervisning vid flera tillfällen för att se till att du är redo för det.

Hör av dig till oss och låt oss få veta vad du behöver hjälp med. Vi kan då ta fram en bra plan för dig och vi rekommenderar en lärare som kan ge mattehjälp eller annan studiehjälp. Det här är snabbt ordnat så du kommer mycket snart att vara igång med läxläsningen som du har behov av. Vi kan lova att det här kommer att göra skillnad och att läxhjälpen är mycket bra för ditt självförtroende och för kommande prov och kurser som du kan klara utan vår hjälp.

Läs mer här om vår undervisning i Stockholm.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert