Läxhjälp Kungsholmen

Läxhjälp Kungsholmen

 • Läxhjälp på Kungsholmen för alla åldrar
 • Egen privatlärare hemma och online
 • Störst i Sverige, 9 av 10 når sina studiemål
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Därför väljer så många läxhjälp på Kungsholmen från Allakando

 • Privatlärare & läxhjälp Kungsholmen

  1 Fokus: bäst privatlärare på Kungsholmen

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Studiehjälp, mattehjälp, privatlärare, läxhjälp Kungsholmen

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Vi hjälper flest elever i Sverige. Allakando har haft privatlärare på Kungsholmen sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Allakando läxhjälp Kungsholmen

  3 Engagerad studiehjälp på Kungsholmen

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälpare Kungsholmen:

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Alla ämnen & åldrar
 • Experter på mattehjälp

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp & mattehjälp på Kungsholmen

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Mer om läxhjälp Kungsholmen

LÄXHJÄLP PÅ KUNGSHOLMEN VID BEHOV ELLER REGELBUNDET

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007

Vanliga frågor om läxhjälp på Kungsholmen

Kan jag få läxhjälp i matte på Kungsholmen?

Absolut! Vi hjälper till med matematik på alla nivåer. Exempelvis kan du få mattehjälp på Kungsholmen i: Matematik lågstadiet, Matematik mellanstadiet, Matematik högstadiet, Matematik gymnasium, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5, Matematik högskola, Matematik IB med mera. Kontakta oss för mer information om våra mattelärare på Kungsholmen!

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp Kungsholmen?

I princip alla ämnen. Exempelvis finns Allakandos läxhjälp på Kungsholmen i: Fysik, kemi, bilogi, teknik, övriga naturämnen & NO samt matematik. Även i språk på alla nivåer i engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, svenska, spanska, tyska. Vi har också duktiga läxhjälpare i geografi, historia, religion och samhällsvetenskap & SO, samt ekonomiämnen som företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Kontakta oss nu för mer information!

Vilka åldrar & nivåer hjälper ni med läxhjälp Kungsholmen?

Vi hjälper alla åldrar & nivåer, oavsett ämne. Det innebär både på grundskolan i lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet, såväl som på gymnasiet för alla inriktingar och nivåer. Detta är inklusive naturprogrammet, samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet och IB — men självklart alla gymnasieprogram, från yrkesförberedande till teoretiska. Vi hjälper även många studenter på högskola och universitet, såväl som vuxna och företag. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Var på Kungsholmen finns Allakando?

Du kan få skräddarsydd läxhjälp på Kungsholmen från Allakando var du vill, både hemma och exempelvis på ett bibliotek. Vi finns inte bara på enskilda platser, utan i hela Sverige — oavsett om du bor centralt eller på landsbygden. Det innebär att vi även finns i närliggande kommuner och orter, men även såklart på platser som exempelvis Stadshagen, Kristineberg, Fredhäll, Marieberg, Stora Essingen, Lilla Esssingen, Hornsberg och Rådhuset. Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

I vilka mattekurser kan jag få en mattelärare på Kungsholmen?

Hos Allakando kan du få mattehjälp på Kungsholmen i Matte lågstadiet, Matte mellanstadiet, Matte högstadiet, Matte gymnasiet, Matte 1, Matte 2, Matte 3, Matte 4, Matte 5, Matte högskola, Matte Universitet, Matte IB med mera. Kontakta oss nu för skräddarsydd mattehjälp med en personligt utvald mattelärare!

Vilka språk & nivåer kan jag få hjälp med?

Du kan få undervisning med Allakando på Kungsholmen i Engelska Grundskola, Engelska Gymnasiet, Engelska Komvux/Högskola, Svenska Grundskola, Svenska Gymnasiet, Svenska Komvux/Högskola, Spanska Högstadiet, Spanska Gymnasiet, Franska Högstadiet, Franska Gymnasiet, Tyska steg Högstadiet, Tyska Gymnasiet. Även Italienska, Japanska och Kinesiska på alla nivåer.

Vilka kurser i naturämnen kan jag få hjälp i?

Vi hjälper dig med en riktigt bra läxhjälpare från Allakando på Kungsholmen i Kemi grundskola & kemi gymnasiet: kemi 1, kemi 2. Fysik grundskola & fysik gymnasiet: fysik 1, fysik 2. Biologi grundskola & biologi gymnasiet. Vi hjälper till på alla nivåer, från naturkunskap och NO på grundskolan till fysik, kemi, teknik & biologi på universitet/högskola.

Kan jag få hjälp i samhällsvetenskap eller ekonomi?

Absolut! Få hjälp från Allakando på Kungsholmen i SO grundskola & SO gymnasiet, Företagsekonomi Gymnasiet, Företagsekonomi 1, Företagsekonomi 2, Nationalekonomi, Redovisning. Även Business Management & Economics för IB och de flesta kurser på universitet & högskola i allt från FEK A & FEK B til statsvetenskap och juridik.

Hitta Läxhjälp Kungsholmen

Skräddarsydd privatundervisning på Kungsholmen

Då man kör fast i ett ämne så gäller det att komma loss innan det här leder till minskad studielust. Allakandos pedagogiska metod är utformad för att hjälpa elever att ta sig vidare med studier. Vi ger läxhjälp på Kungsholmen som kan förändra allt. Då du får förklaringar från en duktig privatlärare som förstår dig så lyckas du äntligen med ämnet. Det ger ringar på vattnet eftersom ett lyckat ämne gärna leder till fler. Du får studielusten åter och inser att du kan lära dig allt om du bara vill!

En handplockad privatlärare för läxhjälp Kungsholmen

Vi handplockar våra privatlärare. De finns i Stockholm och studerar för det mesta själva på högre nivå. Den som ger mattehjälp kan vara en student på läkarlinjen eller kanske någon som studerar på KTH. Kunskapen om den kurs som du behöver hjälp med finns där men också mer. Med djup och längre erfarenhet av att studera så kan privatläraren ge dig det stöd som du behöver. Vi ser också till att personen är väl lämpad för att lära ut.

När vi väl har funnit en lärare som passar bra för privatundervisning så kommer vi att ge utbildning i vår metod. Vi testar läraren och ser till att han eller hon jobbar på rätt sätt. Men det är inte allt. När du väl börjar med studiehjälp så finns vi också här som ett stöd om det av någon anledning inte skulle fungera som tänkt. Då kan vi se till att byta ut läraren om det behövs eller införa andra förändringar som gör att du får bästa möjliga privatundervisning.

 

Hitta Läxhjälp Kungsholmen