Läxhjälp Kista

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Skräddarsydd undervisning efter dina behov
  • Hjälp i alla ämnen
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Kan du få bättre betyg med läxhjälp i Kista?

För att du ska komma in på den högskoleutbildning som du är ute efter så gäller det att du har betygen som räcker för detta. Kanske finns det ett eller några ämnen som gör att du inte når det önskade betyget och då kan läxhjälp i Kista vara något som gör den stora skillnaden. Med Allakando så får du hjälp av en privatlärare som är expert på det ämne som du inte riktigt klarar av. Redan efter några privatlektioner så kan du börja höja betygen helt enkelt för att du med kunskap och god studieteknik äntligen kan börja ta till dig det material som du får via lektioner och böcker i skolan.

Inte bara bättre betyg

Något som vi vill understryka är att våra privatlektioner inte bara handlar om att få bättre betyg. Vid det här laget så har vi träffat så många elever vars självförtroende var kört i botten efter många år av usla resultat i ämnen som matematik och språk. Med vår hjälp så insåg eleverna att de faktiskt kunde lära sig och det ledde till en helt annan syn på den egna förmågan samt på studierna. Ämnen som tidigare varit tråkiga blev hur intressanta som helst och plötsligt så blev allt möjligt.

När du lär dig att studera på rätt sätt och inser att du kan lära dig alla ämnen så får du en mycket större valfrihet för din framtid. Du kan nu välja vidare utbildning i enlighet med dina drömmar och mål med vetskapen om att du kan när du vill.

Studera fokuserat inför prov med läxhjälp i Kista

När man har ett stort prov inför sig så kan man behöva studera mer intensivt. Det kan handla om ett internationellt prov eller kanske högskoleprovet. För dessa typer av prov så har Allakando riktigt bra kurser, men en kurs utesluter inte att man ändå kan vilja ta några lektioner med en privatlärare. När man studerar fokuserat med god hjälp så är det givetvis så att man kan se fram emot att få bättre betyg eftersom man då får bättre resultat på proven som man tar.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Kista

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning och kurser

Om du ska välja privatundervisning eller kurser beror en hel del på vad du behöver hjälp med. Kanske bör du börja med privatlektioner för att ta igen sådant som du har missat. Vid senare tillfälle så kan du ta en kurs eller kombinera metoderna. Många familjer ser att privatundervisning ger snabba resultat då den blir så pass fokuserad och eleven får full uppmärksamhet av läraren.

Boka in en privatlektion idag!

Boka in en privatlektion idag för att testa hur läxhjälp Kista kan erbjuda kan fungera för dig. Vi kommer att matcha dig med en lärare i Stockholmsområdet som du kommer att kunna samarbeta med på ett bra sätt. Tillsammans så kommer ni att jobba med Allakandos unika metod mot bättre resultat och betyg som speglar dessa.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert