Läxhjälp Haninge

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Klara proven med privatundervisning i Haninge

Med Allakandos privatlärare så behöver du aldrig mer frukta inför ett prov. Du får privatundervisning som gör att du kommer väl förberedd. Provresultatet blir bra och det påverkar betyget för kursen på ett positivt sätt. Dessutom så är läxhjälp i Haninge med vår pedagogiska metod ett säkert sätt att öka självförtroendet på. Vi kommer att visa dig att du kan klara allt som du måste och att det till och med kan kännas kul att ge sig på svåra ämnen. Allakando erbjuder läxhjälp i hela Stockholm med omnejd.

Privatlärare som vet hur man lär ut

Det är många som upplever att skolan är svår då lärare inte förklarar på ett bra sätt. Nu ska det dock sägas att en stor anledning till att man inte förstår på lektionerna kan vara att man har missat tidigare undervisning. Med hål i ämnen som matte och språk så blir det svårt att hänga med. Tillsammans med en privatlärare i Haninge så kommer du att ta igen och sedan lära in allt som du behöver för att få ett bra betyg på kursen. Läraren kommer att fokusera på dig och ta reda på vad som har missats för att sedan hjälpa dig med detta.

Vår metod är också till för att ge dig redskap som gör det lättare att plugga. När du får privatundervisning från oss så kan du räkna med att veta vad den kommer att ge och hur. Du och din privatlärare lägger upp en plan som ni sedan följer. Planen kan ha delmål såväl som ett stort slutmål. Det kan till exempel vara att du först och främst ska klara ett kommande prov och sedan höja betyget för hela kursen. Med vår metod så blir detta möjligt för du kommer att känna den motivation som krävs för att orka kämpa.

Var inte orolig. Det är bara i början som det kan vara lite segt. Efter några veckor med privatundervisning så lossnar det och du har mindre att ta igen. Då kommer du äntligen att uppleva att det som var svårt faktiskt kan vara rätt så lätt!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Haninge

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Så kommer du igång med läxhjälp i Haninge

Börja med att kontakta oss för att tala om vad du behöver studiehjälp med. Det kan vara ett eller flera ämnen. När vi vet mer om vad du studerar och vad som är svårt så kan vi matcha dig med en lämplig lärare. Ni kan då snabbt komma igång med undervisningen som kommer att göra den stora skillnaden för dig idag och i framtiden. Träffas hemma hos dig eller kanske i ett studierum då du har en håltimme och hinner plugga lite extra.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert