Läxhjälp Hägersten

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Få privatundervisning i Hägersten

Lyckas med studierna med hjälp av en privatlärare från Allakando! Med oss så kan du klara ämnet som känns så svårt att du inte ens orkar försöka. Vår unika studiemetod ger motivation och bevisar att du kan lära dig allt. Den ger dig verktyg som gör att du fortsatt kan planera dina studier på rätt sätt. Börja med läxhjälp i Hägersten och höj betygen samt självförtroendet. Du kan om du vill, det vet vi!

Hägerstens bästa privatlärare

För att kunna erbjuda privatundervisning av de bästa privatlärare Hägersten kan erbjuda så handplockar vi lärare. Vi ställer väldigt höga krav. Den som ska ge mattehjälp för gymnasienivå ska ha klarat detta och mer med höga betyg. Studiehjälp för språk kräver att man talar språket flytande och förstår grammatiken. Men det räcker inte med goda sakkunskaper. Det gäller ju att kunna förklara för att undervisningen ska ge resultat.

För att varje privatlärare som jobbar med oss ska bli bra på att förklara pedagogiskt så ger vi en intern utbildning i vår metod. Denna metod inkluderar en rejäl dos motivation för det kommer du att behöva då du ska ta igen och lyckas med ett ämne som du har tröttnat på för längesedan. Med oss så kommer du inte bara att lära dig det som var så svårt. Det blir också kul att plugga då du ser hur du kan klara utmaning efter utmaning. Privatläraren finns vid din sida som en viktig coach som inte kommer att ge upp förrän du lyckas. Precis så som man tänker sig att världens bästa lärare ska vara.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Hägersten

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Hägersten i hemmet

Du kan få läxhjälp hemma eller på annan plats. För att det ska bli lätt att hinna med studiehjälp så gäller det att du och din privatlärare kan träffas på en plats som passar er båda. Att ni finns nära varandra hjälper eftersom det då blir lättare att komma överens om när studierna ska ske. Du kan få in privatundervisning under en håltimme eller kanske senare på kvällen. Det här är helt upp till dig och din lärare. I lugn och ro så kommer du att klara dina studier och upptäcka den glädje som kommer av att förstå och av att veta hur man löser problem.

Du är välkommen att kontakta oss för att börja med en första gratis lektion. Efter att du har förklarat vilket eller vilka ämnen som du behöver förbättra så matchar vi dig med en lärare som kan ge privatundervisning då du har tid. Ni träffas och sätter igång. Om du tycker att det känns bra så är det bara att fortsätta tills du har nått dina mål! Läs mer om Allakando i Stockholm.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert