Läxhjälp Djursholm

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Djursholm gör skillnad

Hur många gånger har du inte suckat och sagt att du inte kan? Skolan blir seg och svår då man inte får ordentlig studiehjälp. Med läxhjälp i Djursholm från Allakando så kommer du inte längre sitta av lektionerna i väntan på något bättre. Pedagogiska förklaringar och motivation får dig istället att delta aktivt för nu blir ämnet intressant. Det här gäller för mattehjälp såväl som för annan form av privatundervisning som kommer från oss så boka in din första privatlektion idag!

Matte som du förstår

Det är mycket vanligt att föräldrar kontaktar oss för mattehjälp. De förstår inte hur ett helt normalt barn får underkänt i matematiken. Det tar inte lång tid att inse att problemen inte har med barnets inlärningsförmåga att göra. Så snart som en privatlärare från oss förklarar på rätt sätt så släpper det. Matten blir begriplig och faktiskt intressant. Eleven ser fram emot nästa prov där uppgift efter uppgift kommer att knäckas med rätt tänk. Lyckade resultat är en sporre men vi jobbar också med motivation under studierna. Det är det som gör att vår läxhjälp blir så stimulerande och effektiv. På kort tid så kommer känslan av att det faktiskt inte behöver vara så svårt att infinna sig. Det gör att vår studiehjälp blir otroligt effektiv. Så snart som eleven kommer loss med mattehjälp så finns det inga gränser för hur mycket som kan läras in.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Djursholm

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Djursholm för alla ämnen

Det går faktiskt att säga likadant om alla andra ämnen som vi ger studiehjälp för. Det är inte bara mattehjälp som ger motivationen som krävs för att vilja ta sig an ämnen som först känns tunga. Våra privatlärare har fått en unik metod som vi har utarbetat. Den går ut på att ge eleven möjlighet att strukturera och planera studierna på ett vettigt sätt. Läraren kommer inte bara att hjälpa till med sakkunskaper utan också fungera som en coach. Det är på så vis som man tar sig över de hinder som finns då en elev har intalat sig att det inte går.

När du har fått läxhjälp i Djursholm av oss så kommer du inte förstå varför du hade så mycket emot ett visst ämne. Du behöver inte längre lägga energi på att fundera på hur du ska komma runt det faktum att detta ämnes betyg påverkar hela ditt slutbetyg. Med privatundervisning som är skräddarsydd för dina behov så blir det istället roligt att ta sig an studierna. Kanske kommer du själv att ge studiehjälp till kompisar som inte klarar ämnet som du nu bemästrar.

Bättre självförtroende

Med vår privatlärare så kommer det självförtroende som du behöver för att lyckas med dina kurser och även för att du ska våga sätta upp nya mål. Det som du drömmer om blir möjligt när du vet hur du ska lära in på ett effektivt sätt. Läxhjälp för ett ämne kommer även att påverka annat som du studerar just nu. Samma plan som du använder för franskan kan appliceras på svenskan. Med kunskapen om hur man lär in så kan du inte vänta på att nästa delkurs ska dra igång. Du vet från start vad du vill lyckas med, och bit för bit så tar du dig mot delmål och slutmål. Du kan, du vill, och du gör det! Kontakta oss för privatundervisning i hela Stockholm.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert