Läxhjälp Bromma

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Lysande privatundervisning i Bromma

Du kan lära dig allt! Det är något som våra privatlärare får upprepa gång på gång, men som till sist blir uppenbart för den som får privatlektioner. Med läxhjälp i Bromma som gör att man förstår alla ämnen så känner man att allting är möjligt. Självförtroendet stärks samtidigt som betygen speglar den kunskap som man äntligen har kunnat ta till sig. Boka in privatundervisning från Allakando för att klara skolan och nå dina mål!

Så får du en privatlärare

Om du behöver mattehjälp så ska du höra av dig till oss. Vi erbjuder privatundervisning i matte och alla andra ämnen. Du förklarar vilket eller vilka ämnen som du behöver läxhjälp för och så kommer vi att matcha dig med rätt lärare. Det kommer att vara en eller flera personer som är experter på de ämnen som du just nu inte förstår. Vi har utbildat privatläraren i en speciell metod som gör att du kommer att lära in på bästa möjliga sätt. Det börjar med förklaringar som du förstår och fortsätter med motivation som gör att du känner viljan att försöka.

Med ett första möte så kan du avgöra om vi har valt lätt lärare för dig. Det är viktigt att få studiehjälp av en person som man trivs med. Nu kan vi intyga att alla som ger mattehjälp och annan läxhjälp från Allakando är bra personer med trevlig personlighet. Men för att läxhjälpen ska bli smidig så är det bra om den man ske då du har tid. Vi matchar scheman på rätt sätt vilket blir mycket lättare då du får hjälpen från en lärare i Stockholm. Det kan även bli tal om en person som finns nära dig i Bromma.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Bromma

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Bromma du kan lita på

När du börjar med privatundervisning så är det viktigt att du känner att den ger något. Vi har en metod som gör att du redan vid första studietillfället ser hur det här kan komma att fungera. Din privatlärare kommer nämligen att jobba med motivation såväl som studieteknik. Ni tar igen det som du har missat och ser till att du lär dig hur du ska lära in ny information på bästa möjliga sätt. Det här får du nytta av redan på lektionerna i skolan som följer. Du förstår hur du ska tänka för att lära in.

Det händer att den som får mattehjälp själv blir den som börjar förklara för andra. Man kan känna glädje av att förstå matten och även av att kunna förklara den. Det är sådant som man lär sig av en person som jobbar med Allakandos unika metod. Men det är inte bara matematiken som mår bra av mattehjälp. Kunskap om hur man planerar och sätter upp mål behöver man i alla ämnen och för annat i livet. Privatläraren från Allakando kommer att visa hur du sätter upp mål och sedan jobbar ni tillsammans för att nå dessa.

Det blir roligt att studera och vi finns alltid här för att ge våra lärare stöd. Det ger bättre privatundervisning och läxhjälp i Bromma som du verkligen kan lita på. Det här är hjälp som ger resultat och som får dig att inse att du kan klara allt som du företar dig.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert