Läxhjälp Sollentuna

Läxhjälp Sollentuna

 • Läxhjälp i Sollentuna för alla åldrar
 • Egen privatlärare hemma och online
 • Störst i Sverige, 9 av 10 når sina studiemål
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Därför väljer så många läxhjälp i Sollentuna från Allakando

 • Privatlärare & läxhjälp Sollentuna

  1 Fokus: bäst privatlärare i Sollentuna

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Studiehjälp, mattehjälp, privatlärare, läxhjälp Sollentuna

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Vi hjälper flest elever i Sverige. Allakando har haft privatlärare i Sollentuna sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Allakando läxhjälp Sollentuna

  3 Engagerad studiehjälp i Sollentuna

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälpare Sollentuna:

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Alla ämnen & åldrar
 • Experter på mattehjälp

Hur fungerar vår läxhjälp i Sollentuna? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp & mattehjälp i Sollentuna

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Bättre betyg med läxhjälp i Sollentuna

Resultatet av läxhjälpen är att du lyckas bättre i skolan och det ger bättre betyg. Dessutom så minskar du på stress och press då du inte längre måste sitta ensam och försöka. Familjer ser en stor lättnad då den som tidigare inte klarat vissa ämnen istället blir riktigt bra på dem. Det friar upp tid och påverkar studielusten på ett positivt sätt överlag.

Det finns alltså goda anledningar att ta läxhjälp i Sollentuna från en privatlärare som bor i Stockholm och som snabbt kan komma för effektiva lektioner, hemma eller på annan valfri plats. Med flexibla studier och målsättning så kommer skolan att upplevas på ett helt nytt sätt. Även om man bara får hjälpen för ett ämne så märks fördelarna med detta i alla ämnen som man studerar samtidigt. Motivationen och studielusten spiller över kan man säga. Se även mer om läxhjälp i Stockholm och läxhjälp i Uppsala.

Kontakta oss för läxhjälp i Sollentuna

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp i Sollentuna

Kan jag få läxhjälp i matte i Sollentuna?

Absolut! Vi hjälper till med matematik på alla nivåer. Exempelvis kan du få mattehjälp i Sollentuna i: Matematik lågstadiet, Matematik mellanstadiet, Matematik högstadiet, Matematik gymnasium, Matematik 1, Matematik 2, Matematik 3, Matematik 4-5, Matematik högskola, Matematik IB med mera. Kontakta oss för mer information om våra mattelärare i Sollentuna!

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

I princip alla ämnen. Exempelvis finns Allakandos läxhjälp i Sollentuna i: Fysik, kemi, bilogi, teknik, övriga naturämnen & NO samt matematik. Även i språk på alla nivåer i engelska, franska, italienska, japanska, kinesiska, svenska, spanska, tyska. Vi har också duktiga läxhjälpare i geografi, historia, religion och samhällsvetenskap & SO, samt ekonomiämnen som företagsekonomi, nationalekonomi och redovisning. Kontakta oss nu för mer information!

Vilka åldrar & nivåer hjälper ni?

Vi hjälper alla åldrar & nivåer, oavsett ämne. Det innebär både på grundskolan i lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet, såväl som på gymnasiet för alla inriktingar och nivåer. Detta är inklusive naturprogrammet, samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet och IB — men självklart alla gymnasieprogram, från yrkesförberedande till teoretiska. Vi hjälper även många studenter på högskola och universitet, såväl som vuxna och företag. Kontakta oss, så berättar vi mer!

Var i Sollentuna finns Allakando?

Du kan få skräddarsydd läxhjälp i Sollentuna från Allakando var du vill, både hemma och exempelvis på ett bibliotek. Vi finns inte bara på enskilda platser, utan i hela Sverige — oavsett om du bor centralt eller på landsbygden. Det innebär att vi även finns i närliggande kommuner och orter, men även såklart på platser som exempelvis Edsberg, Helenelund, Häggvik, Norrviken, Järvafältet, Rotebro, Sjöberg, Tureberg, Edsviken och Viby. Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

I vilka mattekurser kan jag få en mattelärare i Sollentuna?

Hos Allakando kan du få mattehjälp i Sollentuna i Matte lågstadiet, Matte mellanstadiet, Matte högstadiet, Matte gymnasiet, Matte 1, Matte 2, Matte 3, Matte 4, Matte 5, Matte högskola, Matte Universitet, Matte IB med mera. Kontakta oss nu för skräddarsydd mattehjälp med en personligt utvald mattelärare!

Vilka språk & nivåer kan jag få hjälp med?

Du kan få undervisning med Allakando i Sollentuna i Engelska Grundskola, Engelska Gymnasiet, Engelska Komvux/Högskola, Svenska Grundskola, Svenska Gymnasiet, Svenska Komvux/Högskola, Spanska Högstadiet, Spanska Gymnasiet, Franska Högstadiet, Franska Gymnasiet, Tyska steg Högstadiet, Tyska Gymnasiet. Även Italienska, Japanska och Kinesiska på alla nivåer.

Vilka kurser i naturämnen kan jag få hjälp i?

Vi hjälper dig med en riktigt bra läxhjälpare från Allakando i Sollentuna i Kemi grundskola & kemi gymnasiet: kemi 1, kemi 2. Fysik grundskola & fysik gymnasiet: fysik 1, fysik 2. Biologi grundskola & biologi gymnasiet. Vi hjälper till på alla nivåer, från naturkunskap och NO på grundskolan till fysik, kemi, teknik & biologi på universitet/högskola.

Kan jag få hjälp i samhällsvetenskap eller ekonomi?

Absolut! Få hjälp från Allakando i Sollentuna i SO grundskola & SO gymnasiet, Företagsekonomi Gymnasiet, Företagsekonomi 1, Företagsekonomi 2, Nationalekonomi, Redovisning. Även Business Management & Economics för IB och de flesta kurser på universitet & högskola i allt från FEK A & FEK B til statsvetenskap och juridik.

Hitta Läxhjälp Sollentuna

9 av 10 når sina studiemål med vår läxhjälp i Sollentuna

Läxhjälp i Sollentuna för matte och mer

Det är många som vänder sig till oss på Allakando för att få hjälp med studierna. Ämnen som matte, franska och engelska kan bli svåra om man har missat bitar eller kanske studerat på ett felaktigt sätt. Man kan ha olika anledning till att inte förstå ett ämne men en sak är säker, alla kan lära sig allt! Det här är något som du snabbt kommer att få erfara med läxhjälp i Sollentuna från oss på Allakando. Vi har tillräckligt lång erfarenhet av att erbjuda privatundervisning och kurser för att veta att det faktiskt är på det viset.

Bli bättre på matte

Är det matten som strular så brukar det inte ta lång tid att komma igen. Många gånger så är det baskunskaper som brister. Det kan vara så enkelt att en privatlektion gör att man börjar förstå. När du studerar med en privatlärare från oss så kommer du att kunna jobba lite extra med det som är svårt. Det tar inte lång tid innan ordet svårt byts ut mot intressant. Matten som tidigare varit något som känts så tungt och jobbigt blir det raka motsatta med hjälp av den effektiva läxläsningen.

Lär dig ett språk

Den som har problem med ett språk som engelska, franska och kanske också med svenskan bör se till att få hjälp med detta. Även om det rör ett språk som man knappast kommer att använda så mycket så finns det anledning till att ta det på allvar. Inte minst för att språkkunskaper är nyttiga även inom andra ämnen och för den personliga utvecklingens skull. Om du studerar en språkkurs just nu som är för svår och inte ger mycket så ska du veta att du snabbt kan vända trenden med privatlektioner från professionella lärare.

 

Hitta Läxhjälp Sollentuna