Studiehjälp universitet

Studiehjälp på universitet

 • Störst i Sverige, 26 000+ nöjda studenter
 • Erfarna privatlärare med stor kunskap inom ditt ämne
 • Nå dina studiemål utan stress
Studiehjälp universitet
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Studiehjälp på universitet för bättre resultat

Början av universitetsstudierna kan kännas spännande och kul. Man lär känna många nya människor och får inblick i en livsstil som man tidigare inte har varit bekant med. Samtidigt så är universitetsstudier krävande och en utmaning som man kanske inte riktigt klarar av på en gång. Beroende på den bakgrund och studievana som man har så kan det bli mer eller mindre svårt att klara studierna. Vi ger studiehjälp på universitet för att se till att du klarar av de kurser som du har tagit på dig. Det här är ett stöd som du kommer att få stor användning av genom hela din universitetstid så vänta inte med att få hjälpen!

Klara din universitetsutbildning

Om du vill klara din universitetsutbildning så finns det god anledning till att ta hjälp från start. Det är i början av utbildningen som du lägger grunden för följande år. När du vänder dig till oss så kan vi ordna med en privatlärare som har läst precis samma kurser och som dessutom vet hur man lär ut och förklarar på ett sätt som du kommer att förstå. Genom att få privatundervisning så hänger du med och du slipper känna oro för att du inte ska klara av den nya utmaningen.

Kom vidare snabbt

Men hjälp med studier på universitetsnivå handlar inte bara om att klara den nya utmaningen och om att inte halka efter. Du vill ju avancera och bli riktigt bra på det som du studerar. Det kan du också bli med studiehjälpen som vi erbjuder. När du studerar tillsammans med en privatlärare så får du ovärderliga tips och verktyg som du kan använda för att komma vidare snabbt. Du kan faktiskt ligga lite före dina kursare. Det betyder att du kan använda lov för att ta det lugn och inte för att försöka ta igen eller pressa in kunskap för kommande tentamen.

Lät dig mer om studieteknik och motivation

Något som är mycket viktigt då man studerar på lite högre nivå är att man vet hur man ska plugga på rätt sätt. Du kan lägga hälften av tiden som du lägger ner just nu på ett ämne och lära dig mer om du bara vet hur du ska göra. Med våra privatlärare så får du veta hur du ska plugga på rätt sätt och det är något som ger så många fördelar. Du hinner med mer och kan känna dig lugn inför prov. Du kan planera och sätta upp mål med vetskapen om att du kommer att hålla dessa.

Vår studiehjälp för universitet är också gjord för att hjälpa dig med motivationen. Då det blir lite svårare så gäller det att komma ihåg varför man tar en utbildning och vad man vill med den. När man påminns om detta så blir det lättare att ge järnet och att inte ge upp trots att det stundtals kan kännas lite motigt.

Alla kan — grundfilosofin för studiehjälp universitetet

Det kan som sagt vara utmanande att gå från gymnasiet och ta sig ann universitetsstudier. Det är ett annat studietempo, ny miljö, många nya människor och det kan vara så att du ska studera inom ett relativt nytt ämnesområde. Det är lätt att man får en överväldigande känsla och har man tidigare haft det svårt att hitta en bra studieteknik kan man behöva lite stöd för att hitta en fungerande och effektiv studiehjälp universitetet.

Alla kan, så är det faktiskt. Det är grundfilosofin inom Allakando som ser till att du får läxhjälp på universitetsnivå av en privatlärare som har utbildats i Allakando pedagogiken! Ibland handlar det till exempel om att man behöver ha någon som visar en hur man ska studera. Eller ha en vid sin sida som vet hur man ska motivera! Studiehjälp universitet är vanligare än man tror, så känner du att du skulle vilja ha läxhjälp, tveka inte med att söka hjälp. Ju snabbare du tar hjälp desto snabbare kan du få ett bättre resultat!

Du kan välja mellan olika upplägg

Du är inte ensam i att känna att du gärna tar lite läxhjälp på universitetsnivå. Många studenter känner att de gärna vill ha hjälp av en privatlärare. Det varierar stort på hur mycket, eller hur lite hjälp man vill ha eller känner att man behöver studiehjälp universitet. Vissa känner att de gärna tar hjälp inför endast en tenta, andra tar gärna hjälp under en längre period. Fördelen är att det finns varierande upplägg för läxhjälp på universitetsnivå.

Du får en skräddarsydd privatlärare

När du söker läxhjälp universitet meddelar du om vad det är för kurs som du studerar och hur ofta du känner att du behöver läxhjälp. Kanske vet du vilken personlighetstyp som kan fungera bäst att ha som läxhjälpare, då kan du säga det också. Därefter kommer du att få förslag på ett upplägg för läxhjälp och ett arbete sätts igång med att hitta en studiecoach som kan hjälpa dig med ditt ämne. Varje privatlärare handplockas, så man kan säga att du får en skräddarsydd lärare då valet baseras på dina önskemål och krav.

Läxhjälp universitet i ditt ämne 

Du kan läsa allt ifrån psykologi, juridik, teknik, kemi, kommunikation, matematik etc. Det finns en privatlärare som har läst ditt ämne. Det är nämligen så att en studiecoach behöver inte ha läst till lärare för att få bli studiehjälp universitetet,  utan det är andra studenter som har läst ditt ämne som gärna hjälper till när de kan. Du kan därmed exempelvis hjälp av en mattelärare som inte alt för länge sen kan ha läst just din mattekurs. Det är en stor fördel att du får hjälp av en lärare som specifikt har läst ditt ämne. Ta kontakt idag för att komma igång med din studiehjälp universitet!

 

 

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)