Studiehjälp högskola

Studiehjälp högskola

 • Erfarna privatlärare med god ämneskunskap
 • Helt anpassat efter din nivå
 • I hemmet eller online
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Studiehjälp högskola

Studiehjälp för högskola som ger motivation

Många går direkt från gymnasiet till högskolan och det kan innebära att man faktiskt är lite skoltrött. För att orka med så måste man känna motivation och vara väl medveten vad målet med studierna är, men det är ofta lättare sagt än gjort.

Med Allakando så får du den studiehjälp för högskola som ger motivationen som du behöver. Vi har privatlärare som är väl insatta i din kurs och det ämne som du måste lära dig, och som vet hur de ska jobba med dig för att du ska känna sann studieglädje.

Studiehjälp högskola

Kom igång med studiehjälp för högskola

 • Steg 1 Mer information

  Kontakta oss på 0774-218800

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi matchar dig med en privatlärare

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Börja med en prova-på-lektion

 • Steg 4

Priser för läxhjälp & studiehjälp för högskola

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension studiehjälp högskola

Kontakta oss för studiehjälp för högskola

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Mattehjälp som ger resultat
 • 9 av 10 når sina studiemål!
 • Finns i hela Sverige, för alla nivåer
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Nöjdhetsgaranti
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om studiehjälp för högskola

Hur funkar er studiehjälp för högskola?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår studiehjälp för högskola är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

Erbjuder ni studiehjälp för alla program och kurser?

Ja! Vår studiehjälp för högskola är tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till i exempelvis företagsekonomi, juridik, fysik och programmering.

Var kan jag få studiehjälp för högskola?

Vi kan hjälpa dig oavsett var du bor. Vi undervisar elever i exempelvis Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingborg, Sundsvall, Kalmar och Växjö. Men vi finns i hela Sverige!

Med tanke på dina mål

Du vet säkert varför du sökte till den utbildning som du sedan kom in på, men när du väl är igång med plugget så kanske du förlorar siktet. Dessutom så kan man under högskolestudier uppleva att man vill ändra riktning. Det är fullkomligt normalt och något som man kan göra om man bara pluggar på rätt sätt. När du delar med dig av dina tankar med en privatlärare som själv har lyckats med sina högskolestudier och som ligger några år före dig så får du ett fantastiskt stöd.

Klara av ämnet

Med våra privatlektioner så kommer du att klara ämnet som i början kan kännas svårt. Det är mycket nytt som du måste lära dig. Studietekniken ser lite annorlunda ut för studier på högre nivå och den behöver man öva på. Din privatlärare vet precis vad som krävs och kan se till att du klarar ämnet då du förstår hur du ska presentera och uttrycka dig på rätt sätt.

Den faktiska kunskapen är givetvis också viktig. Den kommer då du lär dig studera på rätt sätt. Med god studieteknik så kommer du att få in kunskaperna på kortare tid. Det gör att du inte behöver stressa fram och att du faktiskt kan uppleva att det är roligt att studera på högskolan.

Rätt lärare för dig

För oss så är det otroligt viktigt att du får hjälp av en privatlärare som verkligen förstår det ämne som du studerar och som vet hur man lär ut det. Det innebär att vi är noga med att bara välja ut de som verkligen kan ge god studiehjälp för högskola i enlighet med vår unika metod.

Vi är också noga med att matcha dig med rätt person och inte bara med tanke på personlighet. Det kan mycket väl bli så att du får hjälpen av en privatlärare som har tagit precis samma kurs och som vet vad som krävs för att klara den med goda resultat. Det ger dig en trygghet och ett lugn som du verkligen kan behöva när studietempot är högt och krävande.