Vi är störst i Sverige på läxhjälp

Privatlärare & läxhjälp Svenska

Allakando erbjuder läxhjälp i Svenska med en noggrant utvald och utbildad privatlärare, som anpassar sin undervisning till dig som elev och dina behov. Din privatlärare i Svenska kan hjälpa till på alla nivåer, från nybörjare till högstadiet, gymnasiet och även högskola och universitet. Vi finns i hela Sverige, kontakta oss nu!

test2

Därför väljer så många läxhjälp Svenska från Allakando

 • Läxhjälp med unga elever i hemmet, studiehjälp, privatlärare, läxhjälpare, Allakando

  1 Fokus: bästa privatlärare i Svenska

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Läxhjälpare från Allakando, Fanny erbjuder läxhjälp som privatlärare, studiehjälp, mattehjälp

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Vi hjälper flest elever i Sverige. Allakando har erbjudit privatlärare i Svenska sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Fredrik Fridlund är VD, grundare och privatlärare på Allakando läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp

  3 Engagerad läxhjälp i Svenska

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälp Svenska

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Engagerad privatlärare

Så får du enkelt läxhjälp i Svenska

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp Svenska & privatlärare Svenska

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recensioner Allakando

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Få mer information om våra privatlärare & läxhjälp Svenska

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Allakandos privatlärare i Svenska finns för alla åldrar

Mer om vår privatundervisning i Svenska

Fredrik Fridlund, VD & Grundare

Har själv undervisat över 3 000 elever sedan 2007

Vanliga frågor om läxhjälp & privatlärare Svenska

I vilka kurser kan jag få läxhjälp Svenska hos er?

Allakando hjälper dig med läxhjälp i Svenska 1, Svenska 2, Svenska 3 och läxhjälp i Svenska på Gymnasiet. Även med specifika ämnen som läxhjälp i Litteratur, Retorik, Skrivande, Svenska som andraspråk på gymnasiet, Svenska lågstadiet, Svenska mellanstadiet, Svenska högstadiet (Svenska grundskolan). Även privatlärare i Svenska på universitet & läxhjälp för vuxen/komvux. Kontakta oss för mer information om vår läxhjälp i Svenska!

Var i Sverige finns era privatlärare i Svenska?

Allakando finns i hela Sverige — från storstad till landsbygd. Det betyder att du inte bara kan få läxhjälp i Stockholm, Göteborg eller Malmö, utan var som helst. Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kan jag få hjälp med studieteknik?

Absolut, Allakando arbetar med att stärka ämneskunskaper såväl som studieteknik och motivation. Det är ett viktigt samspel som gör att bäst resultat nås — och det fungerar, 9/10 av våra elever når sina studiemål. Kontakta oss för läxhjälp nu!

Höj betygen — läxhjälp med en privatlärare i Svenska

Få läxhjälp Svenska oavsett vilken nivå du befinner dig på

Det spelar ingen roll om du inte har läst böckerna som var en del av studieplanen för de senaste kurserna, med privatlärare i svenska så kommer du att lära dig det som krävs för goda betyg och du får kunskaper som du tar med dig som en styrka genom resten av livet. För oss på Allakando så är det huvudsakligen två saker som står i centrum och det är god studieteknik och motivation. Har du båda så kommer du inte bara att klara nuvarande kurs, med vår läxhjälp Svenska kommer du att se fram emot kommande kurser!

Privatlärare i Svenska — ett ämne som kräver rätt studieteknik

Språkundervisning skiljer sig en hel del från naturvetenskapliga ämnen. Visst behöver man en god grund i grammatik och det är viktigt att öva upp läsning för att på så vis även bli bättre på att uttrycka sig i skrift. Men något som är så spännande med språk är att man här kan analysera och utveckla kunskaper på ett så personligt sätt. En och samma bok kan väcka många olika reaktioner och tankar. Med en bra privatlärare i svenska så kommer du att förstå hur du ska jobba med olika uppgifter och få ut mesta möjliga av ämnet.

När du får den studieteknik som krävs för olika uppgifter i svenska så blir det så mycket enklare att lyckas med betygen. Du förstår hur du ska tänka och angripa ämnet på ett effektivt sätt. Bli inte förvånad om du går från att vara den som med nöd och näppe lämnar in uppsatser till att bli den som alla frågar om råd!

Privatlärare Svenska – Ett ämne där god studieteknik är ett måste

Den goda nyheten är att du med läxhjälp i svenska snabbt kan ta igen det som du har missat och börja göra riktigt bra ifrån dig. Få professionell privatundervisning från oss på Allakando. Vi har privatlärare som inte bara förstår vad din ordinarie lärare är ute efter, de vet också hur de ska hjälpa dig att finna motivationen och vägen till lyckade studier.

Läxhjälp Svenska för ett ämne där god studieteknik är ett måste

Det är klart att den som har ett naturligt intresse av att läsa böcker och av att uttrycka sig i skrift kan uppleva att det blir lite lättare med svensklektionernas uppgifter. Det här betyder dock inte att det är kört för alla andra. Tvärtom så kan vi intyga att den som vill kan bli mycket bra på svenska och få betyg som speglar detta.

Svenskan är verkligen ett ämne där man behöver god studieteknik. Med en privatlärare i svenska så kommer du att lära dig hur du ska skriva uppsatser, analysera en bok och annat som är en självklar del av den kurs som du tar nu. När du väl förstår hur du ska jobba så blir det så mycket lättare att lyckas. Det är också det som gör att du känner stor motivation och faktiskt börjar se fram emot kommande projekt i detta ämne.

 

Läxhjälp Svenska med privatlärare Svenska från Allakando