Läxhjälp Älvsjö

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Kom igång med privatundervisning i Älvsjö

Om det inte går så bra i skolan så är det hög tid att få läxhjälp av en privatlärare som vet hur man förklarar. Ju snabbare du kommer igång med privatundervisning desto bättre. För de allra flesta så räcker det med några studietillfällen för att komma igen och inse hur kul det kan vara att lära sig det som först verkar lite svårare. Mattehjälp ger matematiskt tänkande, och studiehjälp för uppsatser kan man använda inom varje ämne. Kontakta Allakando för att få läxhjälp i Älvsjö som kan göra den stora skillnaden.

Så jobbar våra privatlärare

När vi väljer lärare som ska jobba med oss så ser vi på flera saker. Dels så är det givetvis viktigt att den som till exempel ska ge mattehjälp är expert på matte. God ämneskunskap är ett måste för att man ska kunna fungera som privatlärare för Allakando. Det är också viktigt med en personlighet som är positiv och uppmuntrande. Det är ofta så att den som behöver studiehjälp känner att det är tungt och då behöver man en coach som lyfter humöret så att man kan känna motivation och studieglädje.

Vi är också noga med att den som kommer för att ge privatundervisning i Älvsjö finns i närheten. Det bör inte bli för svårt att boka in studietillfällen då lärare och elev har nära till varandra. Man kan välja att plugga hemma på kvällen eller kanske på offentlig plats under morgon och eftermiddag. Bibliotek och skolor har studierum som lämpar sig väl för arbetet med den privatlärare som vi skickar. Det viktigaste är att ni möts på en plats som ger den studie-ro som krävs.

Våra lärare jobbar alltid i enlighet med en plan. Den studiehjälp som de ger kommer att innefatta delmål och slutmål. Ett delmål kan vara att du ska klara ett kommande prov. Det här kan även vara ett slutmål om du väljer att få läxhjälp i Älvsjö för att klara ett nationellt prov. När du vill ta igen missad kunskap så drar du nytta av att få pedagogiska förklaringar som gör att du förstår. Läraren ser till att du verkligen greppar ämnet hellre än att be dig om att läsa själv innantill i boken.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Älvsjö

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Nå dina mål med läxhjälp i Älvsjö

Målsättning är något som du kommer att lära dig mer om med vår privatundervisning. Du väljer själv vilka mål du vill sätta upp och det är stimulerande att inse att det går att följa en plan och nå målen. Det här är en teknik som du kan använda dig av för andra kurser som du kanske inte behöver någon hjälp med. Vår studiehjälp är utvecklad för att fungera på alla skolämnen och ge eleven egna vingar för kommande kurser. Det är också därför som föräldrar blir så nöjda av vår läxhjälp i Älvsjö. De ser att privatlektionerna leder till ökat självförtroende och lusten att studera mera. Resultatet blir bättre betyg såväl som en harmonisk studieperiod. Det blir en tid där man slipper onödig stress och press.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert