place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Vad kan man lära sig av tidigare högskoleprov?

Men faktum är att den som övar på tidigare högskoleprov ökar chanserna till en bra poäng. Detta särskilt med vår kurs som säkrar att du bara fokuserar på den typ av frågor som är svåra för dig.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Varför ska man sitta och harva med gamla högskoleprov? Det här är en ganska vanlig fråga. Man kan tänka att det ändå inte kommer att dyka upp samma frågor på nästa prov och då kan det ses som slöseri att sitta med äldre uppgifter.

Se vad du behöver öva på

När du tar ett äldre prov så kommer du att få samma svårighetsgrad som den du kommer att möta på nästa högskoleprov. Det här betyder att rätt svar med största sannolikhet även betyder rätt svar på samma del när du testar dig på riktigt, och tvärtom. När du ser vad du behöver öva på så kan du plugga fokuserat och målinriktat. Men det finns en hake. Den som försöker öva på pappersutskrifter inser snart att det är svårt att hålla ordning på vilka uppgifter man bör göra om. Man får ju heller inte nya versioner av samma uppgifter från utskrivna prov i all oändlighet.

Det här kommer du att få av Allakandos kurs som snabbt tar fram rätt material för dig. Du kommer att kunna öva på det som är svårt med pedagogisk hjälp som gör det lätt. Det här är det som gör den stora skillnaden och som kan leda till att du får en mycket bra poäng på nästa prov.

Lär dig struktur och vad som förväntas

Att sitta och fundera på vad de egentligen vill med en viss fråga är inte så bra. Det slösar på tid. Med gamla prov så kan du lära dig tänket i varje del. Det här är något som du kan vinna flera poäng på. Du riskerar inte att svara fel bara för att du inte förstod hur du skulle svara!

Bemästra högskoleprovet med tidigare prov

Vi skulle vilja säga att du rentav kan bemästra nästa prov med tidigare högskoleprov. Har du redan skrivit provet en gång så kan du räkna med en höjning då du tar vår kurs som varvar tidigare frågor med den information som du behöver för att räkna, läsa och på andra sätt attackera provet på rätt sätt. Det här är även något som ger ett mycket gott självförtroende vilket sitter fint när du gör dig redo att anta utmaningen för första gången eller kanske en gång till.