4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Så kan du lyckas på högskoleprovet

Det handlar snarare om att förstå hur provet fungerar och hur man bör förbereda sig för att klara HP.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Så kan du lyckas på högskoleprovet

Sätt upp ditt eget mål

Till att börja med så ska du fundera på vad du vill med provet. Bara för att alla dina vänner tar högskoleprovet så behöver du inte glida med på ett bananskal. Vilken poäng har du tänkt dig, finns det en utbildning som du funderar på? Här på Allakandos onlinekurs så kan du skriva in poäng eller utbildning för att ha ett mål som du jobbar mot. Det här är en stor hjälp och något som snabbare kan ge det önskade resultatet.

Ta kursen i tid

Vår kurs är mycket effektiv och man behöver inte plugga mer än nödvändigt för att lyckas få bra poäng på högskoleprovet. Samtidigt så vill vi säga att det alltid är bra med god framförhållning. Precis hur länge du kommer att behöva hålla på med övningarna är ju individuellt. Du bör se till att det åtminstone är några veckor kvar till nästa högskoleprov för att få ut mesta möjliga av detta fantastiska verktyg.

Håll ett öga på din prognos

När du tar kursen så ska du hålla ett öga på din utveckling. Kursen kommer med statistik och prognos för din poäng. Det här hjälper dig att se när du har nått den nivå som du behöver för att klara den poäng som du har satt upp som mål. Genom att hålla koll på din utveckling så ser du inte bara hur du ligger till just nu, du får också motivationen som gör att du tar dig hela vägen till din målpoäng, och kanske lite längre.

Hinn med plugget

Om du skriver provet på rätt sätt så kommer du att hinna med. Vi visar dig hur du kan läsa snabbare och få fram svaren på frågor på kort tid med strategier som du inte var medveten om tidigare. Med fler svar så blir det förhoppningsvis fler poäng, så se till att du skriver provet med tanke på tiden.

Ta provet igen för att lyckas!

Har du tagit provet en gång och fått en poäng som inte riktigt räcker till för att komma in på önskad utbildning så ska du inte ge upp. Även om du gav max så kan du vara säker på att det finns mer att hämta. För dig som inte tog kursen så är det självklart att du ska göra det och ta provet igen. Du kommer att höja om du bara övar på det som du behöver bli lite starkare på, så enkelt är det!