4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Träna på högskoleprovet online

Vi har samlat allt du behöver för att träna på högskoleprovet online. Skapa ett gratiskonto och börja träna online nu!

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Högskoleprov träna online

Om den är för låg för att ta dig in på din önskade högskoleutbildning så ska du veta att loppet inte är kört. Genomför vår onlinekurs och se till att du får den poäng som du behöver. Klara ditt högskoleprov, träna online med kursen som är gjord för att du ska höja oavsett vad du har presterat tidigare!

Träna på högskoleprovet online med de bästa strategierna

55 minuter och klockan tickar… Det här är ett scenario som så många känner igen. Där sitter man med en fråga som verkar så krånglig eller kanske tvärtom så att man tänker att det är något som man inte förstår. Då du väljer att träna på högskoleprovet online med Allakandos kurs så slipper du sitta och klia dig i huvudet då du måste bocka för svar så att pennan glöder!

Vi ser till att du får ta del av smarta strategitexter som visar dig hur du på kort tid kan läsa snabbare, hur du kan se vilka svar som är fel utan att ens räkna på talet, och hur du till och med kan förstå vad ord som du aldrig har läst betyder! Det här är bara några exempel på sådant som du kommer att lära dig med kursen, och den är givetvis utformad så att du kan träna på verkliga frågor från tidigare prov.

Tänk smart och spar tid genom att träna på högskoleprovet online

Det är faktiskt ofta så att högskoleprovets frågor handlar mer om att se om du förstår frågan än om du har matten för att räkna ut svaret. När man ska studera på högskolan så behöver man kunna tänka logiskt och förstå det material som man ska lära sig. Men det är ju skillnad på att genomgå en flerårig utbildning på universitetet och att snabbt svara på en massa frågor under en lördag.

Undvik att bli nervös genom att lära dig hur du ska tänka smart under provet. När du väljer att träna till högskoleprovet online med vår kurs så går vi igenom provets delar och frågor på ett mycket metodiskt sätt. Du kommer att kunna ta dig tid till att förstå delar som verkar svårare. Du får också hjälp av en coach som kan förklara mer om det skriftliga materialet i kursen inte räcker till.

Betänk att du med rätt strategi ibland kan använda uteslutningsmetoden för att få rätt svar. Du kan alltså hoppa över komplicerad räkning och fylla i rätt utan att lägga mycket tid på frågan. Det här kan också kännas som en bra metod då du har räknat och bara vill dubbelkolla att du faktiskt tänkte på rätt sätt.

Dra nytta av bra förklaringar när du tränar på högskoleprovet online

Förutom en livs levande coach som du kan samtala med så har vi sett till att utforma kursen så att du kan högskoleprovet öva online på ett lättsamt sätt. Vid sidan om texter som du lätt förstår så har vi videos som på ett pedagogiskt sätt förklarar saker som hur man läser diagram och jämför olika tal. Det här är pedagogik som du tar med dig till provtillfället och som hjälper dig till de rätta svaren och hög poäng!