place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Det finns mycket att hämta i gamla högskoleprov online

Knepet är att göra många tidigare prov som har precis samma upplägg på frågorna som de som kommer vid nästa provtillfälle.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Nästa högskoleprov kommer med unika frågor och det är inte så att du kan betala för att få dessa i förväg. Men något som hjälper många att förbereda sig är att använda gamla högskoleprov online. Det finns god anledning till att vi i vår onlinekurs inkluderar äldre frågor. Faktum är att förståelse för struktur och upplägg gör att man klarar även nya frågor.

Dra nytta av pedagogiska förklaringar

Man kan alltid hitta gamla prov och själv öva och visst kan detta vara ett sätt att lyckas bättre på. Men det finns en anledning till att alltfler väljer att ta vår kurs på nätet som förbereder inför högskoleprovet med gamla prov online på ett helt unikt sätt. Anledningen är att man med vår kurs även får förklaringar som gör att man verkligen förstår frågorna. När man väl inser hur man ska svara på en viss del så ger det en enorm skjuts. Det är ju precis samma sak som gäller på det kommande högskoleprovet. Därmed så vet man från start vad som kommer att krävas och lägger ingen tid på att försöka klura ut detta.

Vid sidan om frågor som fungerar som övningar så går vi pedagogiskt igenom vad frågan egentligen går ut på. Om det är en matematisk del så kommer vi att se på de formler som du ska kunna och hur du ska räkna för att få fram rätta svaret. Ibland så kan det komma som en överraskning då man inser att man alls inte behöver räkna som på vanliga matteprov. Istället så ska man tänka logiskt med hjälp av de verktyg som man har med sig i bagaget.

Det du har missat hjälper vi till med!

Det kan givetvis vara så att du har glömt bort viss matte, grammatik och annat som du kommer att behöva för att göra bra ifrån dig. Det här är inget som man får då man gör gamla högskoleprov online som kommer utan det stöd som vår kurs ger. Vi har nämligen utformat begripligt material som på ett effektivt sätt påminner dig om formler och mer. Med videos så kan du i lugn och ro ta till dig informationen. Vi har också coacher som svarar på frågor då du behöver få mer hjälp.

Se fram emot ett toppresultat

När du väljer att träna på gamla högskoleprov online med hjälp av vår kurs så kan du se fram emot toppresultat. Välj själv hur hög poäng du vill få och jobba sedan mot denna med övningarna som du faktiskt behöver öva på. Vi menar att det är bättre att plugga smart än att plugga mycket. Det är något som du med säkerhet kommer att hålla med om då du inser att det faktiskt inte behöver vara så svårt att höja poängen på högskoleprovet.