place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Högskoleprovet test gratis

Man kommer inte undan matematiken då man skriver högskoleprov, men det är heller inte så att man måste ha lärt sig avancerad matte för att klara provet.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Om man har goda grunder så kan man komma långt genom att inför högskoleprovet träna matte med vår kurs. Vi har nämligen tagit fram helt unika hjälpmedel som gör det möjligt att spetsa kunskaperna och fräscha upp minnet med formler som man behöver för att svara rätt.

Lär dig det som du behöver

Vi tycker inte att man ska lägga tid på sådant som inte är relevant för ett högskoleprov. Det är också därför som vår kurs är så pass specifik som den är. När du övar på gamla högskoleprovsfrågor så blir det mycket snabbt tydligt var det brister. Kanske är det svårt för dig att läsa tabeller och diagram eller så är det någon form av matematik som inte riktigt har fastnat under den vanliga undervisningen.

Kursen registrerar dina svagheter så att du kan utmanas med den matte som du inte har häng på. I och med att det är precis samma matematik som krävs varje år för samma delar så kommer det att göra skillnad för dig att öva på det som är svårt. Du behöver inte nödvändigtvis öva mycket, men du bör vara fokuserad och det är det som vår kurs hjälper dig med.

Lättare att förstå med god pedagogik

För att du ska slippa gissa på vilken matte som hör ihop med vilken del så visar vi dig det. Frågorna kommer med pedagogiska förklaringar och när du behöver så kan du klicka vidare och få matten förklarad i smarta videos, med texter, eller av en person som finns som coach hos oss. I det fallet att du märker att det inte bara handlar om att fräscha upp tidigare kunskaper så kan det även bli tal om privatlektioner om du är intresserad av detta. Vi ger alla verktyg som du kan tänkas behöva för att lyckas med ditt högskoleprov!

Träna matte högskoleprovet kräver på ett metodiskt och effektivt sätt. Du kan på mycket kort tid nå en nivå där det faktiskt kan bli alla rätt. Allt du behöver är rätt inställning, god hjälp, och en strategi för hur du ska ta dig an de olika delarna med matte. Matten och det logiska tänkandet är med i halva provet så om du blir bättre på dessa delar så kommer du att höja och få en bättre poäng än förra gången.