place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Högskoleprovet test matte med pedagogisk hjälp

Om du vet att matten på högskoleprovet är svår för dig så är det här du ska lägga stor fokus och energi inför nästa provtillfälle.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Med vår onlinekurs så kommer du att få högskoletest matte som har frågor från tidigare prov. Det här är frågor som är precis lika svåra som de som du kommer att stöta på i ett verkligt högskoleprov. Vi mäter din förmåga och ger dig ett ärligt svar på hur du ligger till. Genomgå vår kurs och se hur din inställning till matten på högskoleprovet kommer att förändras totalt!

Viktigt att få pedagogisk hjälp

Det kan finnas olika anledningar till att man tycker att de matematiska högskoleprovsdelarna är svåra. Ibland så är det helt enkelt så att man inte har tillräckligt med kunskap för att kunna lösa problem. Det här är något som vår onlinekurs kommer att upptäcka. Om du behöver hjälp med att förstå matten så kommer du att kunna dra stor nytta av våra filmer och pedagogiska förklaringar. Du lär dig snabbt det som du har missat och på så vis så lyckas du förstå frågor och svara rätt.

I vissa fall så kan det vara så att det behövs lite mer än texter, filmer och coach online. Då kan vi även erbjuda hjälp med privatlärare som är specialister på högskoleprovsmatten. Med några intensiva möten så kommer du att få ordning på formler och matematiskt tänkande. Då blir det möjligt för dig att nå den önskade poängen.

Gör dig redo för alla rätt!

Det är faktiskt helt möjligt att klara samtliga matematiska frågor på högskoleprovet. Om du tar dig igenom vårt högskoleprovet test matte och får alla rätt så är chansen god att det blir precis likadant då du ska testas på riktigt. Det är klart att du kanske inte får alla rätt med det första provet, men i och med att vi fortsatt ger dig verkliga övningar så kommer du att lära dig att känna igen den typ av frågor som dyker upp.

Bara det att du är förberedd på frågornas struktur och den matte som krävs för varje del gör att du har bättre chanser att svara rätt på samtliga frågor. Du spar tid då du inte behöver sitta och fundera på hur du ska räkna, och du kan även dra nytta av strategier som visar dig hur du kan utesluta svar som är fel utan att ens räkna på detta.