4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Kurs högskoleprovet
Kursen med allt inför högskoleprovet

Gör vår kurs inför högskoleprovet online och lär dig allt på rekordtid. Vi erbjuder även intensivkurser live inför högskoleprovet!

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Kurs högskoleprovet

En kurs högskoleprovet blir lättare av är också en kurs som gör att du kan få toppresultat. Det här blir möjligt tack vare viktig teknik, rätt information och stöd. Idag så kan man finna olika högskoleprovet kurser. Men det finns flera viktiga fördelar med vår kurs. En av dessa är en av de allra bästa metoderna för dig som vill få ett toppresultat på högskoleprovet en gång för alla.

Du ökar din läshastighet på kort tid

Något som är viktigt i flera delar av högskoleprovet är att man kan läsa snabbt. Det gäller att ta in text på kort tid och att samtidigt förstå den väl. Det här behöver man klara av både på svenska och på engelska. Då man bara har 55 minuter på sig att klara av en prov-del så är det viktigt att man tar sig igenom alla frågor för att få maximal poäng. Vi har en unik metod som på kort tid ökar din läshastighet markant. Med den med dig till provet så kan du känna dig lugn och veta att du kommer att hinna ta dig igenom all text och svara ordentligt på frågorna.

Du förstår ord du aldrig har sett förr

De flesta kommer att stöta på ord i orddelen som de aldrig har hört eller läst förr. Det här är normalt, men du behöver inte anta att du inte kommer att kunna svara bara för att ordet är okänt för dig. Vi visar dig hur du med en bra uteslutningsmetod kan komma fram till rätt svar trots att du inte kunde ordet! Det här är faktiskt något som fungerar gång på gång med vår kurs inför högskoleprovet. Och det leder till att du får en bättre poäng utan att vara bäst på svenska och engelska.

Du får koll på matten

Den matte som används för frågorna för de matematiska delarna av proven är inte avancerad. Men det kan ju ändå vara så att du har glömt bort vissa formler eller att du aldrig riktigt fick grepp om det där med tabeller och diagram. Med vår högskoleprov kurs så ser vi till att du får ordning på denna kunskap och använder oss av attraktiva videos där du snabbt förstår hur du ska tänka. Med uppfräschad kunskap och även insikten om när du behöver vilken matte så blir det korrekta svar på provet!

Du får en coach när det behövs

Vi kan också se till att du får kontakt med en coach när du studerar vår kurs högskoleprovet blir lyckat av. Det här är en person som verkligen kan provet och som vet hur man förklarar. Om du vill ha en privatlärare som hjälper dig med vår högskoleprovet kurs så går det också att ordna. Vi är mycket flexibla och precis som vår interaktiva kurs medvetna om att varje person behöver skräddarsydda studier. Du kommer att plugga på rätt sätt, det är det som är vägen till framgång!