place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Intensivkurs för högskoleprovet

När du tar Allakandos onlinekurs så kommer du istället att uppleva en glädje med att besegra fråga efter fråga och gå mot poängen som du så gärna vill få.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Du vet att du måste få till ett bra resultat och klara samtliga högskoleprovets delar för att det ska bli tal om drömutbildningen. Med kort tid kvar till testdagen så kan man känna sig nog så nervös. Med en intensivkurs högskoleprovet förtydligas av så behöver du inte längre uppleva oro.

Hur kan du få ett bättre resultat?

Det finns faktiskt de som har gått från 1.0 till 2.0 från ett prov till ett annat. Ja, 2.0 är inte uteslutet för den som har högsta betyg i skolan. Du kan få ett bättre resultat om du bara har grundkunskaperna som krävs och ser till att öva på rätt sätt. Det kan vara klokt att börja med att inse att det är möjligt, annars hade vi inte vågat lova pengarna tillbaka till den som tar vår onlinekurs och inte höjer!

Det gäller att du studerar målinriktat och att du blir medveten om var det brister. Det här är enkelt sagt, men med vår intensivkurs för högskoleprovet så är detta precis vad du får. Du kommer att plugga på de delar som du måste förbättra dig på. Varje studiesession börjar direkt med det som du behöver mest. Här ödslar vi ingen tid på att bli glad av att få rätt svar på sådant som man förstår sedan tidigare!

Läsa snabbare på kort tid

Med intensivkursen så är det också roligare att lära sig sådant som alltid har känts lite trögt.  Vi visar dig hur du ska tänka och ger verktygen som krävs för att lösa olika typer av problem. Vi kan till och med hjälpa dig att läsa snabbare samtidigt som du förstår den text som du läser bättre. Det här kommer du att behöva både på den svenska orddelen och på den engelska.

Tanken är att du på kort tid ska höja dig och också att du ska få det självförtroende som i sig kan ge dig en ännu bättre höjning. När du sätter dig ner för att skriva högskoleprovets olika delar så vet du precis vad som väntar. Du kan slappna av och ta det hela med ro. Det gör att du tänker bättre vilket också leder till bättre poäng.

En intensivkurs högskoleprovet blir lätt av

Med vår intensivkurs för högskoleprovet så kommer du att inse att provet blir så mycket lättare. Du ser direkt när du faktiskt behöver räkna lite och när du med ren logik kan utesluta svarsalternativ. Bara det att du förstår strukturen och vet vilka knep du ska ta till var är något som gör att det faktiskt blir riktigt roligt att skriva provet. Många av de som har tagit vår intensivkurs online talar om att de upplever att provet faktiskt blir lätt. Det ser vi som en stor seger. Ta chansen att uppleva precis samma sak. Anmäl dig idag och kom igång med kursen som kan vara det som gör att du kommer in på utbildningen som du alltid har drömt om. Mer information här.