4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Så gör du dig redo inför högskoleprovet

Det finns ingen anledning till få panik inför högskoleprovet, du kan klara en höjning trots att tiden är knapp!

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Inför högskoleprovet

Med vår kurs inför högskoleprovet så får du de verktyg som du behöver, och den övning som gör att du vet precis hur du ska tänka. Du kommer förberedd och lugn till testdagen med vetskapen om att du kommer att kunna göra ditt allra bästa och lite till.

Vad är ditt mål med provet?

Det här är en fråga som alltför få ställer sig. Men faktum är att man inte behöver lägga ner tid och pengar på ett prov som man inte har någon plan med. När du vet precis vilken poäng du är ute efter, och hur du kan komma in på önskad utbildning med hjälp av högskoleprovets resultat, så kommer du att kunna göra riktigt bra ifrån dig. Det är också med ett tydligt mål som du får ut mesta möjliga av vår kurs som är till för att hjälpa dig nå den önskade poängen.

Övningar inför högskoleprovet

De övningar som du kommer att få av oss är verkliga frågor från tidigare prov. Du börjar med att ta hela provet så att vi kan se vad du klarar och var du behöver hjälp. Med vetskap om den poäng som du vill nå så kan vi nu stimulera dig med de övningar som du behöver klara av. Kursen är interaktiv och kommer automatiskt att erbjuda dig den typ av frågor som du inte klarar så bra. Samtidigt så får du instruktioner och hjälp med att förstå matematik och annat som du kanske har missat och som gör att du inte får rätt på frågorna.

Har du nått den önskade nivån inför högskoleprovet?

Något som är en verkligt stor hjälp med vår kurs är att den även registrerar dina framsteg. När du har nått din målpoäng så kommer du att få veta det. Då kan du välja att ta det lugnt och kanske inte plugga mer inför det kommande provet. Eller så kan du ge dig på att spetsa din kompetens ännu mer och få en ännu högre poäng. Det är det faktiskt många som lyckas göra för det är kul och enkelt att plugga med vår kurs, och du kan göra det när du vill på mobilen eller på en dator.

Då du behöver ta provet igen

Det är många som vänder sig till oss inför högskoleprovet då de ska ta provet igen. Det här är ju rätt vanligt att man gör. Detta just för att det inte sällan är så att man inte förberedde sig på rätt sätt första gången. När det handlar om att man vill höja ett tidigare resultat så är vår onlinekurs ett riktigt bra val. Den gör det möjligt att tydligt se hur man lyckas med utmaningen och att fokusera på de delar som man verkligen behöver få ordning på. Dessutom så är det så att vi lovar pengarna tillbaka om det inte blir någon höjning vilket vi kan göra då vi vet att kursen ger resultat!