4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

HP guiden som anpassar sig efter dig

HP Guiden som förbereder dig inför högskoleprovet.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
HPGuiden

Din ultimata guide till högskoleprovet

Den som vill få god poäng på högskoleprovet behöver en guide. Guiden kan vara en bok, en kompis, eller en onlinekurs. På Allakando så har vi skapat en kurs som fungerar på ett interaktivt sätt. Det här blir möjligt tack vara en kombination av ny teknik och beprövade studiemetoder som är kända för att ge goda resultat.

Vilken poäng vill du få på högskoleprovet?

Vår onlinekurs kan börja med att du ställer in den poäng som du vill nå. Det går också bra att skriva in namn på utbildning som du vill komma in på. Därefter så kommer guiden att ta fram den poäng som krävs så att du ser detta. Nu har du ett mål! Efter att ha tagit ett prov från tidigare tillfälle så ser du vilken poäng du ligger på just nu.

Men det är inte bara poängen som du kan få utan att ta kursen som är viktigt. När du tar det tidigare provet så kommer kursens mjukvara att registrera var du gör bra ifrån dig och tvärtom. Nu kommer du fortsatt att få fokusera på de delar som du inte klarade så bra. Med övning så kommer färdigheten. Med kursen så blir du bättre på att lösa problemen som du fick fel på i test-provet. Du får fortsatt verkliga uppgifter som du kommer att känna igen stil och struktur på då du tar det verkliga högskoleprovet.

HP guiden som visar hur det går

När du övar på uppgifterna så är det också så att kursens mjukvara uppdaterar dig med en resultatprognos. Du ser hela tiden hur du ligger till poängmässigt och hur mycket bättre du blir. På så vis så behöver du inte studera mer än nödvändigt, och du famlar inte i mörkret med uppgifter som du inte får ut något av. Det här är HP guiden som är högst personlig och som tar dig fram mot ditt egna mål med stormsteg.

Guide till HP med snabba hjälpmedel som du kan förstå

Det är också så att du får hjälpen som du behöver för att klara av de delar som du först var svag på. Ibland så är det så enkelt att du måste ta del av strategi och få bättre förståelse för hur frågorna är strukturerade och vilken typ av svar som förväntas. Ibland så kan du behöva friska upp ditt minne genom att se på en video som förklarar den matte som krävs för den del som du jobbar med. Verktygen som ingår i kursen är enkla att använda sig av och därmed så är den interaktiva hpguiden lättsam att ta sig igenom. Det är på detta vis som du kan höja dig snabbt och utan att spilla den energi som du behöver till så mycket annat.