4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Plugga på högskoleprovet 2018

Letar du efter högskoleprovet 2018? Du hittar gamla högskoleprov i vår meny. Bäst är att öva på uppgifter i vår onlinekurs, skapa ett gratiskon

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Högskoleprovet 2018

Nu är det dags för revansch! Det spelar ingen roll vilken poäng du fick förra gången. Förbered dig inför högskoleprovet 2018 med vår interaktiva onlinekurs och se fram emot höjningen. Vid det här laget så vet vi med säkerhet att kursen ger det som krävs för att höja och det är också därför som vi vågar säga höjning eller pengarna tillbaka. Kom igång så snart som möjligt och ta en titt på hur du ligger till idag med ett gratis test som följs av uppgifter som är särskilt utformade för dig.

En enkel och effektiv onlinekurs för högskoleprovet 2018

Det ska vara enkelt och kul att studera inför högskoleprov. Vi vet att det finns delar av provet som kommer att kräva mer energi och eftertanke, och det är därför som du börjar jobba med dessa först. Men trots att det här innebär att du måste lära in ny teknik och strategi så är kursen gjord för att göra studierna lättsamma och intressanta. Du får hjälp via text, film, såväl som av en verklig coach som finns online för att svara på dina frågor.

Med vår uppdaterade statistik så kommer du även att se hur du avancerar. Sätt din målpoäng och håll ett öga på när du når den. Högskoleprovuppgifterna som finns i vår kurs är verkliga och poängen som du ser baseras på precis samma metod som det verkliga provet använder sig av. Därmed så får du korrekt information om hur du ligger till, löpande medan du pluggar inför nästa högskoleprov.

Du kan besegra högskoleprovet 2018!

Låt dig inte nedslås av tidigare resultat eller av att andra säger att det är så svårt. Något du ska veta är att du inte måste ha högsta betyg i skolan för att få hög poäng på högskoleprovet! Det här är en missuppfattning. Du kan lära dig hur du ska skriva provet och exakt vad som du måste ha koll på för att lyckas. Med vår onlinekurs så hoppar du över sådant som du inte behöver och fokuserar fullt ut på det som är viktigast.

Våga sätta en hög poäng som mål. Den som får 2.0 har inte alltid haft alla rätt, och med våra studier så kommer du att förstå hur varje del är upplagd. Nu är det bara att ge järnet och se till att hinna med att öva inför nästa prov. Om du märker att det fattas kunskaper i ämnen som matte så ska du veta att vi har tagit fram videoguider som du kan använda för att snabbt lära in formler och rätt tänk.

Viktiga strategier och knep för högskoleprovet 2018

Något som många missar är att man kan klarar många frågor genom att tänka logiskt och förstå högskoleprovets upplägg. Det är till exempel så att vissa frågor har svar som med enkel uteslutningsmetod kan upptäckas som fel. Du kan också dra nytta av tekniker som att börja i slutet av en viss del istället för från start för att spara tid på frågorna som kräver lite mer.

När du lär dig viktiga strategier och knep i vår onlinekurs så får du ett helt annat utgångsläge. Nu kan du se fram emot högskoleprovet 2018 och med säkerhet veta att du kommer att skriva det på ett metodiskt och smart sätt. Bara detta kan vara något som ger dig åtskilliga extra poäng! Läs mer om Allakando.

Kort om högskoleprovet 2018: Våren: Provdag lördagen 14 April – Anmälan öppen: 15 Januari. Hösten: Provdag lördagen den 21 oktober. Anmälan öppen: 15 Augusti – 3 September.