4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Högskoleprovet 2020

Högskoleprovet 2020 skrevs lördagen den 4:e april och söndagen den 18:e oktober. Du hittar gamla högskoleprov på den här sidan. Skapa ett gratiskonto och öva på specialuppgifter!

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Högskoleprovet 2020

Anmäl dig till högskoleprovet 2020 i tid

Var noga med datum för anmälan till högskoleprovet 2020. Om du skulle missa sista anmälningsdagen har du också missat provet. För många är det klokt att ta båda proven. Letar du efter högskoleprovet 2020? Kolla in gamla högskoleprov här.

Viktigt att tänka på inför högskoleprovet 2020:

  • Anmälningsavgiften för högskoleprovet 2020 ligger på 450 kronor. Den avgiften ska nå UHR innan anmälningstiden gått ut. Du kan betala med bankgiro, VISA eller MasterCard.
  • Den sista anmälningsdagen kan du bara betala med kreditkort.
  • När du kommer till provet ska du ha med dig en giltig legitimation som stämmer överens med de uppgifter du fyllde i din anmälan.
  • Det finns ingen möjlighet att anmäla sig till högskoleprovet efter sista anmälningsdagen.

Få hög poäng på högskoleprovet 2020

Om du ska skriva högskoleprov 2020 ska du göra det med bästa möjlighet till hög poäng. Även om du är ganska säker på att det kommer att gå bra bör du sätta dig in i hur du kan spetsa dina färdigheter och skriva fler rätt.
Med högskoleprovet är det nämligen så att kunskap om hur frågor ställs och vilka svar som förväntas kan förändra resultatet. Det handlar inte bara om att du tänker på rätt sätt. Med förberedelse kommer du inte att spilla tid på att fundera på vad frågan handlar om.
När du vet på en gång vilken typ av svar som förväntas kan du lägga all din tid och fokus på att svara rätt. Du får inte ta med dig hjälpmedel som miniräknare. Men de knep och den teknik som du lär dig med vår kurs är tillåten. Det här kan göra den stora skillnaden.
Sikta högt!

Våga sikta högt och låt högskoleprovet 2020 bli din biljett till utbildningen som du drömmer om. Du är kanske medveten om vilken poäng du behöver och med vår kurs kan du kontrollera att du klarar av att skriva ett prov med önskat resultat.
Vänta bara inte för länge! Det är viktigt att komma igång i tid. Områden som är lite svårare för dig behöver mer fokus. Dra nytta av vår coach som kan guida dig framåt. Vem vet, kanske lyckas du få ett så bra resultat på ditt första högskoleprov att du inte ens behöver anmäla dig till nästa.

Högskoleprovet 2020 – En spännande utmaning

När du gör dig redo för högskoleprovet 2020 med vår kurs kommer du att inse att det här är ett prov som kan vara riktigt roligt att skriva. Kunskaperna vår kurs ger dig om hur du ska ta provet tar du med dig för dina vidare studier.
Istället för att vänta nervöst på prov-dagen 2020 kan du aktivt ta tag i ditt högskoleprov och göra det till en spännande utmaning som du besegrar!