place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Träna på gamla högskoleprov online

Det är knappast någon hemlighet att den som får en hög poäng på högskoleprovet har en mycket bättre chans att komma in på en högskoleutbildning.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Det finns undersökningar som visar att det rentav kan vara viktigare med ett bra högskoleresultat än med ett högt gymnasiebetyg! Genom att träna på gamla högskoleprov i vår onlinekurs så kan du säkra den poäng som du är ute efter. Det här är vägen till ett lyckat resultat utan att du måste bränna all tid på plugget.

Få frågorna från tidigare prov

När du får frågor från tidigare prov så blir det lätt att ta reda på var du klarar dig bra och var du får fel. Det här är värdefull information och något som man givetvis kan få fram genom att helt enkelt skriva ut ett gammalt prov och skriva det hemma. Men det som är så smart med vår onlinekurs är att den på ett automatiskt sätt kommer att ge dig uppgifterna som du behöver för att bli bättre.

Det gamla provet kommer med förklaringar som gör det lättare för dig att förstå. Och när det har konstaterats hur du ligger till så får du nya uppgifter att lösa. Det blir bara sådant som du faktiskt måste öva på och inte det som du redan klarar av.

Öva på det som är svårt

Även om man kanske tycker att det känns roligare att öva på delar som inte är så svåra så är det viktigt att förstå att det är mycket bättre att utmanas med det som man inte kan. När man gör det som är svårare och får verktygen som krävs för att förstå så når man toppresultaten. Det här är en av de stora styrkorna med vår kurs. Den håller dig på rätt kurs hela vägen till provet!

Höj dig på kort tid

Vi vet att du inte har tid så när du väl loggar in för att plugga till högskoleprovet så vill vi att det ska ge dig mesta möjliga. Lär dig att läsa snabbare, få reda på smarta tricks som leder till rätt svar, och kom in i hur du ska planera provet tidsmässigt. Du testar dig hela tiden direkt i vår onlinekurs och ser med din privata prognos hur det går. Med kursens hjälp så kommer du att ta nästa högskoleprov redo för alla frågor och med möjligheten att få den där poängen som du så väl behöver för att gå vidare med dina önskade högskolestudier.