4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Plugga upp svenskan med gamla högskoleprov

Vi hjälper dig förbättra alla delar inom högskoleprovet – däribland svenskan. Skapa ett gratiskonto nu!

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Plugga upp svenskan med gamla högskoleprov

Om du vet att delen med ord är lite svårare för dig så behöver du öva mer på läsförståelse såväl som ordförståelse. Beroende på när du sätter igång med vår kurs så kan du behöva jobba mer eller mindre intensivt. Men en sak är säker, genom att öva på gamla högskoleprov svenska så kan du höja din poäng. Du blir bättre på att känna igen vad de är ute efter och det kan då bli fler rätt. Använd din tid på ett effektivt sätt och gör det mesta möjliga av ditt kommande högskoleprov!

Öva på gamla högskoleprov gratis

Tidningar tycker om att publicera orddelen för högskoleprovet så att alla som vill kan testa sig. Det här är för det mesta gratis men det du ska komma ihåg är att det inte alltid är så lätt att själv bedöma hur det går. Även om du får högskoleprovet facit 2017 för svenskadelarna så finns risken för att det här inte kommer att ge dig så mycket övning. Du kanske tar provet, noterar att du fick rätt på några frågor och fel på andra. Men frågan är om du noterar varför.

Det händer faktiskt att man får fel på högskoleprovet för att man svarar på fel sätt. Varje år så är frågorna på ord-delen unika men stilen är alltid densamma. Det gäller alltså att du tar dig an provet med rätt tänk. Det tänket kommer du knappast att få med gamla högskoleprov svenska som inte visar dig varför det blev fel.

Ta provet i lugn och ro

När du förbereder dig med vår kurs så spelar det ingen roll om det är högskoleprovet engelska eller kanske högskoleprovet matte som bekymrar dig allra mest. Vår kurs kommer att visa dig var du verkligen måste lägga manken till. Det kanske blir så att du faktiskt inte alls behöver jobba så mycket med ord som du trodde utan mer med läsförståelse.

Att veta vad man behöver göra för att bli bättre är en styrka. Varje gång som du loggar in för att öva mer och ta nya frågor som kommer från gamla högskoleprov så kan du avancera. Du kommer inte att lägga mer tid på det som du redan förstår. Du kommer också att se precis hur mycket du har avancerat. När du testar dig själv med kursen så får du en poäng. Om den inte motsvarar det som du siktar mot så jobbar du vidare. Det här är mycket smidigt. Mycket smidigare än att sitta med gamla prov via tidningar online eller utskrifter från biblioteket!