place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Plugga med gamla högskoleprov på rätt sätt

Det är klart att du ska öva på gamla högskoleprov inför det kommande provet!
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Men innan du sätter dig ner med en utskrift från nätet så bör du betänka hur detta kan göras på ett effektivt sätt. Du kommer knappast att behöva öva på alla delar. Men om du väljer att plugga gamla högskoleprov själv så finns risken att du kommer att spilla en hel del tid på det som du redan kan. Så vad kan du göra för att få ut mesta möjliga av de gamla frågorna? Du kan helt enkelt ta en onlinekurs som inte bara har studiematerialet utan också pedagogiken och den skräddarsydda studieplanen…

Höj dig på kort tid med onlinekurs

Med några veckor kvar till nästa prov så har du inte tid att studera hursomhelst. Du vill höja dig på kort tid och det kan du göra med vår onlinekurs som inkluderar allt som behövs för att lyckas med detta. Du får inte bara frågorna från gamla högskoleprov, du kommer också att få verktyg som visar hur du ligger till och hur du avancerar. Därmed så behöver du inte undra om du verkligen har förstått.

Men det finns så mycket mer som man kan göra då man förbereder sig med äldre prov. De olika delarna i högskoleprovet har en distinkt struktur som gör det möjligt att använda sig av strategi. Du kan alltså i förväg få veta hur du ska angripa de olika delarna på rätt sätt för att minimera den tid du lägger på att komma fram till svaren. Det ger dig mer tid över till de frågor där du kanske behöver tänka till lite mer och använda en av de metoder som du får lära dig via vår kurs för högskoleprovet online.

Plugga på gamla högskoleprov med pedagogiska hjälpmedel

Pedagogiska hjälpmedel vid sidan om frågor från tidigare prov är det som gör den stora skillnaden. Vår kurs kan analysera dina svar och se vad som fattas. Du får hjälp med videos och information som gör att du snabbt kan lära dig det som du har missat. Det här gör det enklare att svara rätt på kommande frågor inom samma kategori. När du väljer att plugga gamla högskoleprov på detta vis så höjer du snabbt dina resultat. Du kan till och med i förväg ta reda på vilken poäng du kan förvänta dig och sätta upp mål för den poäng som du vill få. Det är detta som vi kallar för att plugga smart istället för att plugga mycket!