place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Gör gamla högskoleprov med lösningar

Hos oss hittar du gamla högskoleprov som inkluderar både lösningar och förklaringar.
12 år av erfarenhet
22000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Gamla högskoleprov från 2017, 2016 och tidigare är en tillgång. Så enkelt är det. Det är inte svårt att hitta gamla högskoleprov gratis online men frågan är hur mycket du kommer att få ut av dessa. Att ta ett äldre prov och konstatera att man fick ett visst antal rätt är inte samma sak som att förbereda sig för nästa prov. Det krävs lite mer än så. Det är också därför som vi har skapat en kurs som gör att du kan höja din nivå och förstå precis vad du behöver bli bättre på.

Öva med gamla högskoleprov

När du övar med gamla högskoleprov så räcker det inte att få veta vad som är rätt svar. Svaret i sig ger dig inte mer än kunskapen om du svarade rätt eller inte. Om du svarade fel så behöver du gamla högskoleprov med lösningar och då är vår kurs perfekt för dig. Du kommer nämligen att få verktygen som du behöver för att kunna lösa kommande frågor på rätt sätt.

När du tar kursen med frågor som ser precis ut som på det riktiga provet och kräver en viss typ av grundkunskap så kommer du att lära in på rätt sätt. Du ser hur olika delar är uppbyggda och vilken typ av svar som förväntas. Det här ger dig ett försprång på så vis att du inte behöver fundera på hur och vad när du väl tar provet. Istället så kommer du att jobba med att svara och då spar du tid.

Vad behöver du jobba mer med?

En viktig fråga för dig är vad du behöver öva mer på. Det får du reda på när du tar gamla högskoleprov med lösningar som förklaras grundligt. Den interaktiva kursen registrerar när du svarar fel och kommer då automatiskt att ge dig nya frågor inom samma område. Det tvingar dig att lära in det som du har missat och att förstå hur du ska svara. Samtidigt så får du videoförklaringar som gör det lättare för dig att lösa problemen.

Kursen består också av material som hjälper dig att öva och att bli bättre på högskoleprovet matte såväl som på språkdelarna. Övning ger färdighet heter det ju och så är det om du övar på rätt sätt. Ödsla inte tid på gamla prov i pappersform som inte ger dig något. Den interaktiva kursen ger dig ärliga svar om hur du ligger till och du kommer att kunna utmana dig själv. Sätt den poäng som du vill nå och se när du äntligen svarar på ett sätt som kan ge poängen så ser du det.

Gör det mesta av nästa högskoleprov

Högskoleprovet kan vara vägen in på den utbildning som du drömmer om. Ta chansen att få poängen som krävs för att komma in. Om du ändå ska skriva provet så bör du göra det på rätt sätt. Du behöver inte stressa eller oroa dig. Ta vår kurs i lugn och ro och kom till provdagen med vetskapen om att du kommer att göra ditt allra bästa.