4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Här kan du öva på alla gamla högskoleprov

Öva på alla gamla högskoleprov och kom förberedd. Ange din mejladress nedan och prova direkt.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Alla gamla högskoleprov

Hitta alla gamla högskoleprov

Vi har samlat alla högskoleprov som är värda att studera på. Klicka på knappen för att hitta alla gamla prov.

Du kan hitta alla högskoleprov online men vet du vad du ska göra med dessa? Om du tänker sitta och ta flera gamla högskoleprov gratis online så kan det mycket väl ge dig bättre resultat. Men betänk hur mycket tid det här kommer att ta. Det finns ju delar som du inte måste ta om, och frågan är om fel på ett prov kommer att få dig att förstå hur du ska svara på det nästa. Det som är en väldigt stor fördel är att högskoleproven alltid ser likadana ut. De har nya frågor men strukturen är densamma.

Lär dig från alla gamla högskoleprov

När du börjar med vår kurs online så får du ta ett test-prov. Med detta så kommer du att se vad du är bra på och vad du inte klarar lika galant. Kanske är det den engelska delen som strular eller så har du glömt viktiga formler som du ska använda på högskoleprovet test matte. Vi är alla olika och för dig så kommer det att bli viktigast att ta reda på precis vad du behöver mer av.

Med gamla högskoleprov som finns gratis online på tidningar och i arkiv så kan du alltid lära dig mer. Men du kommer inte att få den spetskompetens som du behöver för att få en markant skillnad på poäng. Då är det mycket bättre att du tar vår kurs som har de gamla frågorna och som kommer att tvinga dig att öva på rätt frågor. Det är så du kan avancera snabbt och faktiskt se en verklig mening med att ta provet. Istället för att sitta med alla högskoleprov och alla frågor så går du specifikt in på de delar som är viktigast för dig.

Plugga med alla högskoleprov eller ta en kurs och öva smartare

Ska du sitta med alla högskoleprov som någonsin har getts eller ta en kurs? Vår rekommendation är att du tar en kurs. Då riskerar du heller inte att öva på fel format. Vi har alltid uppdaterad information om hur provet kommer att se ut. Det betyder att du får lära dig formatet på provet. Det är mycket viktigt. Om du inte är väl förberedd på hur högskoleprovet är strukturerat så kommer du att lägga onödig tid på att förstå det. Dessutom så kan det bli fel svar helt enkelt för att du svarar på fel sätt.

Efter att ha tagit vår kurs med otaliga frågor som är precis som på det verkliga provet så kommer inget som en överraskning. Du får även hjälpmedel så att du kan förstå varför du inte svarar rätt. Med videopresentationer och en verklig coach på plats så kan du äntligen komma vidare.

Skriv in den poäng du siktat mot och ta dig till den och bortom. Vi ser gång på gång hur den som börjar med kursen inser att han eller hon klarar mer. När du väl får in tänket i provet och förstår hur det är uppbyggt så kan du slappna av och faktiskt se fram emot att ta det på riktigt.