4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Formelsamling till högskoleprovet

Du får inte ta med formelsamling till högskoleprovet. Vi hjälper dig komma förberedd och lära dig alla formlerna.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Formelsamling till högskoleprovet

Det är inte svårt att hitta en matematisk formelsamling online, men frågan är om det här kommer att ge dig så mycket. Du får inte ta med dig formelsamling till högskoleprovet. Det enda som man får ta med sig in i provrummet är blyertspenna, suddgummi, överstrykningspenna och en rak linjal. Linjalen kan inte ha lite formler på ena sidan, det kan leda till att du diskvalificeras från provet! Det gäller alltså att du har din formelsamling för högskoleprovet redo i minnet och det är något som kräver lite övning…

En bra kurs ger dig alla formler

Med en bra kurs för provet så får du formelblad för högskoleprovet interaktivt. Du behöver inte sitta med en massa papper och bläddra fram och tillbaka. Formelsamlingen finns där när du behöver den och du får snabbt rätt formel som du kan öva med. Vi har skapat videopresentationer och har också en coach som finns redo att svara på frågor. Det gör att du på ett väldig effektivt sätt kan lära in. När du väl tar provet så kommer det att räcka med att se själva frågan för att du ska komma ihåg vilka formler som är aktuella.

Med rätt tänk så kommer du ihåg

Det är just rätt tänk som är så viktigt på högskoleprovet. Viktigare än att sitta och läsa igenom formelsamling matte 1 eller 5. Högskoleprovet är utformat på samma sätt år efter år. Det betyder att precis samma formler blir aktuella även om frågorna är nya. Du slipper sitta och tänka länge när du redan från start vet vilka formler som hör ihop med vilka delar. Det vet du spontant eftersom du tänker på rätt sätt då du har gått igenom vår onlinekurs.

Öva på det som är svårt

En styrka med vår kurs på nätet är att den inte låter dig slappa och hoppa över det som är viktigt. Den fungerar på ett interaktivt sätt och visar dig var du är svag genom att utmana dig på de frågor som du inte klarar. När du väl klarar de matematiska frågorna som först var för svåra så kommer du att ha koll på formlerna som krävs. Du kan alltid ta en titt på våra videos för att få mer kunskap om en viss matematisk formel. Många gånger så behöver man ju bara formelsamling matematik för att påminna sig själv. Det här går snabbt då du får tillgång till allting direkt på din skärm.

Genom att öva på det som är svårt så blir du mycket skarp. Du kan lösa problem snabbt och slipper oroa dig för att det kommer att krävas någon formel som du inte längre kommer ihåg. Har du tagit vår kurs och klarat av det som var svårt för dig så kommer du ihåg. Du slipper stressa och kan därmed klara högskoleprovet så mycket bättre och äntligen nå din målpoäng.