4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Högskoleprovet – logga in och höj din poäng oavsett mål!

Få allt samlat inför högskoleprovet. Skapa ett gratiskonto och börja höj dig nu!

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Högskoleprovet – logga in och höj din poäng!

Logga in till HP på hogskoleprov.nu eller vårt onlineverktyg på https://hp.allakando.se/login.view

Med en kurs inför nästa högskoleprov så kan du ta ditt öde i egna händer och göra något åt din poäng. Kanske gick det inte så bra sist, men när du klickar på högskoleprovet logga in här hos oss så är du på god väg mot ett mycket bättre resultat. Det här är studier som du kommer att uppskatta då du inser att det här provet verkligen inte behöver vara så besvärligt som alla får det till.

Logga in på en kurs för högskoleprovet som du alltid kommer åt

Något som är viktigt då man ska öva på högskoleprovsfrågor är att man lätt kommer åt dessa. Jämför att sitta med en massa papper i väskan och att snabbt logga in via mobilen för att fortsatt öva. Det är ju två helt olika saker, och det är lätt att förstå att det förstnämnda leder till att man alls inte pluggar så som man borde.

När du väljer vår onlinekurs så kommer du alltid åt materialet. Du kan studera från en mobil enhet eller på datorn hemma eller i skolan. Det här gör det smidigt och flexibelt att jobba mot en högre poäng!

Du behöver inte studera mycket men fokuserat

Något som vi vill påpeka är att du inte behöver plugga mycket för att lyckas med högskoleprovet, men du behöver plugga fokuserat. Då du väljer att öva för högskoleprovet och logga in till vår onlinekurs så kommer du att få öva på det som du verkligen behöver. Du behöver inte själv komma ihåg vad du hade fel på sist, det gör kursen åt dig!

Med detta upplägg så kan några minuter räcka väl till fler övningar som i sin tur gör att du höjer din nivå. Kanske loggar du in för att se på en matematikvideo och förstå bättre. Det här kan sedan finnas i bakhuvudet tills nästa gång det blir tid över till att svara på fler frågor av samma slag.

Du behöver heller inte komma ihåg när du börjar få rätt på frågorna som du först inte förstod. Kursen har en inbyggd funktion som ger dig en prognos och som visar dig vilken poäng du nu ligger på. Det är det här som gör det så pass enkelt att studera mot ett mål och att faktiskt höja. Med ditt kurskonto så kan du se till att dagligen öka på din poäng och till sist totalt bemästra provet som kan få så stor betydelse för din framtid!