4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Hur svårt är högskoleprovet?

Mer vårt verktyg blir högskoleprovet inte svårt – vi hjälper dig. Prova gratis, ange din mejladress nedan.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Hur svårt är högskoleprovet?

Du har fått höra att högskoleprovet var svårt som inget annat. Men hur svårt är högskoleprovet? Det här är en fråga som man inte kan ge ett enkelt svar på. Hur svårt det kommer att vara för dig beror på flera saker. Dina grundkunskaper i ämnen som matte och svenska får betydelse men det är också viktigt att du kommer förberedd. Det här är något som helt klart kommer att influera ditt högskoleprovet första gången snitt. En sak är säker, om du tar vår onlinekurs så kommer du förberedd och det behöver alls inte bli svårt att ta provet!

Hur svårt är högskoleprovet om man vill skriva hög poäng?

Ju högre poäng du vill skriva ju bättre förberedd måste du vara. Om du undrar hur svårt det är att få 1.0 på högskoleprovet så kanske du inte har insett att du har potential för mer än så. Vår kurs ger dig möjligheten att ange en högskoleprovet poäng som du vill nå. Kursen kommer att skräddarsys utefter detta och dina kunskaper. Du övar tills du når poängen! Därmed så är frågan inte hur svårt är det att få 1.3 på högskoleprovet utan snarare hur lång tid kommer det att ta för dig att nå denna nivå. Kanske kan du sikta högre och skriva 1.5 på högskoleprovet eller mer!

Hur svårt det blir för dig att få bra på högskoleprovet beror på hur mycket tid du vill lägga ner på att plugga inför det. Med vår smidiga kurs så minimerar du tiden. Du kommer att fokusera på de delar som faktiskt är svåra för dig. Dessutom så lär du dig provets struktur och då blir det mycket lättare för dig att skriva provet. Du kommer att kunna fokusera på de faktiska frågorna och du slipper stressen som uppstår då man ödslar tid på att försöka förstå hur man ska svara.