4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Hur ser ett högskoleprov ut?

Med vårt interaktiva onlineverktyg får du gå igenom högskoleprovet med liknande uppgifter och du lär dig hur högskoleprovet ser ut och hur uppgifterna är utformade.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Hur ser ett högskoleprov ut?

När du ska ta högskoleprovet så kommer det att bli mycket lättare för dig att lyckas om du kommer väl förberedd. Med vår kurs så får du svar frågan “hur ser ett högskoleprov ut?”. Vi erbjuder inte bara gamla högskoleprov online i ett format som gör att du kommer att känna igen delarna och strukturen när du väl tar provet på riktigt. Vi har också sett till att du får ett interaktivt format som gör det mycket lättare för dig att fokusera på rätt del.

Hur ser ett högskoleprov ut i verkligheten?

Det som kommer att skilja sig är det digitala formatet och pappersversionen du får vid provtillfället. Vår kurs är digital och interaktiv och visar dig hur frågorna ser ut och hur du ska svara. Det finns gamla högskoleprov gratis i pappersversion men de kommer inte att ge dig feedback så som vår onlinekurs gör. Vid provtillfället så kommer du att använda penna och sudd men oavsett om det är högskoleprovet test matte eller ord så känner du igen layouten. Den är precis densamma som du ser i våra test online.

Kom redo med rätt redskap om hur högskoleprovet ser ut

Vi har testfrågor för varje del av högskoleprovet och du kommer att öva tills du når ditt mål. När du jobbar med onlinekursen så kan du dra nytta av våra instruktionsvideos och coach. Vi kommer också att kunna svara på viktiga frågor som till exempel om man får ha miniräknare på högskoleprovet. Det gör att du vet precis vad som kan förväntas både vad gäller de redskap som du får ha med dig och vilka frågor som kommer att dyka upp.

Exakt samma frågor som kommer att dyka upp på kommande prov kan inga gamla högskoleprov ge svar på. Det här är nytt varje år. Men det faktum att du vet precis hur frågorna ställs och hur du ska tänka då du svarar gör att du får ett försprång som kan spara dig tid och leda till att du inte svarar fel på grund av stress.