4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Så kan du få bra på högskoleprovet

Vi hjälper dig att besegra högskoleprovet och prestera bra. Ange din mejladress nedan och prova gratis.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Så kan du få bra på högskoleprovet

Undrar du hur du kan bli bra på högskoleprovet? Då är du inte ensam. Det här provet är fortfarande ett bra alternativ för den som inte har gymnasiebetyg som räcker för att komma in på önskad högskoleutbildning. Det är verkligen inte svårt att få 1.0 på högskoleprovet och om det är ditt mål så kanske du borde sikta lite högre. Med vår kurs online så kan du sätta målet och sedan plugga mot det.

Den som tar högskoleprovet för att höja sig får stor nytta av att kunna sätta ett konkret mål. Men även du som tar provet för första gången kommer att tjäna på att använda en metod som är till för att du ska få så hög poäng som bara möjligt.

Hur får man bra på högskoleprovet?

Det finns många tips för att få hög poäng på högskoleprovet. Ett vanligt förekommande är att man ska öva på gamla prov. Det brukar komma som det första på listor som ger svar på frågan “hur får man bra på högskoleprovet?” Men betänk att du måste sitta med en massa papper och gå igenom frågor från tidigare prov. Det är inte så troligt att du kommer att upptäcka precis vilka frågor du borde öva mer på. Även om du gör det så måste du ju få nya frågor av samma slag för att det ska ge något.

Med vår kurs så får du nya frågor som ger rätt typ av ordning. De är precis som i tidigare och kommande prov. Det gör det lättare för dig att bli bra på högskoleprovet. Om du vill skriva 1.8 på högskoleprovet eller mer så kan du sikta mot detta på rätt sätt. Du kommer att öva mer på den typ av frågor som är svårare för dig. Energin läggs på rätt plats och du får verklig nytta av gamla frågor såväl som nya!

Kommer du att kunna höja din poäng?

Den som fick 0.45 på högskoleprovet eller ännu lägre kanske upplever att det är kört. Men troligen så är det så att den låga poängen beror en hel del på att du inte kom förberedd. Man kan inte chansa på att det kommer att gå bra då det handlar om ett prov som är så välkänt. Strukturen har inte förändrats och du kan lära in formler och rätt tänk i god tid. Du kan till och med bli bättre på läsförståelse genom att använda de övningar som vi ger dig. Börja med vår kurs i god tid så att du hinner bättra dig i tid. Då är det mycket troligt att du kommer att få bra på högskoleprovet.

Måste man vara bra på allt på högskoleprovet?

Nej, du måste inte vara bra på allt men du måste läsa upp rätt bitar. Har du missat formler i matten så är det hög tid att få ordning på dessa inför provet. Vi ger dig stödet som krävs för att du ska komma igen. Du kommer inte att lägga tid på onödiga saker. Det handlar om en slags spetskompetens både vad gäller den kunskap som krävs och förståelse för hur högskoleprovet är upplagt.