4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Få 2.0 på Högskoleprovet

Vårt onlineverktyg hjälper dig att lättare få 2.0 på högskoleprovet – med eller utan en HP coach.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Få 2.0 på Högskoleprovet

Innan vi ens går in på vad som krävs för att lyckas med en höjning, eller första resultat, på 2.0 på högskoleprovet så vill vi påpeka att detta inte kräver alla rätt. Man kan alltså få högsta poäng med några fel. Du behöver inte känna stress om att göra ett perfekt prov för perfekt poäng. Men samtidigt så ska man inte tro att det går att komma helt oförberedd och lyckas på en gång. De som lyckas med högskoleprovet 2.0 har för det mesta tagit om provet flera gånger, eller så har de genomgått Allakandos onlinekurs…

Hur får man 2.0 på högskoleprovet?

Det finns de som tror att man måste vara otroligt smart för att få 2.0 på högskoleprovet men så är det faktiskt inte. Frågorna som dyker upp i de olika delarna bygger på det material som man studerar på högstadiet och i gymnasiet så det rör sig inte om överkurs. Det är snarare så att man måste förbereda sig på frågornas struktur och se till att vara medveten om vilka metoder som krävs var.

Om man tar det här provet utan närmre eftertanke så ska man vara glad om det blir en hygglig poäng. Det är nämligen inte ovanligt att få fel på frågor för att man inte förstod hur den skulle besvaras. Med tidspress så kan det kännas jobbigt att sätta sig in i hur svaren ska ges och då kan man lätt missa det rätta svaret trots att man har de grundkunskaper som krävs för att komma fram till det.

Vill man få högsta poäng på högskoleprovet så ska man förbereda sig! Vår onlinekurs är den ultimata vägen då den är skräddarsydd till varje persons behov och visar vägen till ett effektivt och lyckat prov. Du kan dessutom ta del av en personlig HP coach som vägleder dig och just ditt behov.

Kurs med smart strategi som tar dig till 2.0 på högskoleprovet

Strategin i vår kurs är unik på så vis att den går ut på att du studerar mindre och lägger ökad fokus på de delar som du faktiskt behöver hjälp med. Du kan börja med att ställa in den poäng som du vill nå och sedan så kommer kursen att läggas upp i enlighet med detta. Du kommer att se din utveckling och du får veta när du har nått den nivå som krävs för att nå poängen, detta oavsett om den är 1.5, 1.8 eller 2.0. Förutom att du får öva upp dina läsfärdigheter så får du verktyg för att lösa matteproblem. Vi visar dig också hur du ska tänka i varje del så att du inte behöver lägga ner tid på att fundera allt för mycket på detta.

Allakandos kurs hjälper dig att plugga på ett målinriktat sätt. Du får hjälp med videos, övningsmaterial som visar dig hur du ligger till och unika metoder. Det här gör att du kan läsa snabbare, förstå frågor bättre och känna en självsäkerhet som också kan vara det som leder till högskoleprovet 2.0 vid första eller andra försöket.