4.9 · Utmärkt
  • 26 000+ nöjda studenter
  • Bäst i Sverige enligt Trustpilot
  • 9 av 10 når sina mål

Plugga smartare med vår webbaserade app inför högskoleprovet!

Appen inför högskoleprovet som du kan öva på oavsett var du befinner dig. Skapa ett gratiskonto och börja använd vår app för högskoleprovet direkt i din webbläsare.

Skapa gratiskonto
TrustScore 4.8
306 omdömen
Högskoleprovet app

Högskoleprovet app:
Plugga på högskoleprovet effektivt online

Högskoleprovet app
Skapa ett gratiskonto nu och öva mer effektivt med vår app inför högskoleprovet – Läs mer här

Vår app för högskoleprovet fungerar både på mobilen och datorn. Här hittar du tusentals uppgifter, förklaringar, videofilmer och guider inför högskoleprovet. Plugga på smartaste sätt med vår app för högskoleprovet!

Appen för högskoleprovet
med alla de bästa funktionerna

Högskoleprovet app
Få kompletta ordlistor i vår app för högskoleprovet. Dessutom har vi de 25 bästa strategierna för högskoleprovet!

I vår applikation för högskoleprovet kan plugga på alla delar inför högskoleprovet. Appen ger dessutom prognoser på hur du ligger till och vad du ska fokusera på för att höja dig mest. Vår app för högskoleprovet är så effektiv att vi garanterar att du höjer dig på provet om du köper den, annars får du pengarna tillbaka!

Mellan vanliga studier och dina fritidssysslor så vill du hinna med att plugga för högskoleprovet. Om du har valt vår onlinekurs så får du många fördelar. En av dessa är att den inte kräver någon högskoleprovet app för att fungera på din mobiltelefon. Om du har en mobil eller surfplatta med internet så är det bara att surfa in och fortsätta där du slutade. Du får automatiskt en version av kursen som är anpassad till mindre skärm och som ger samma fina struktur och överblick som på en vanlig dator.

Öva med app för högskoleprovet när du har tid

För att du ska hinna med så gäller det att du kan öva när du har tid. Att träffas med en studiegrupp eller sitta med böcker och papper att fylla i är inte alltid så praktiskt. Med Allakandos onlinekurs så kan du direkt från din mobiltelefon klicka in till kursen och fortsätta. Detta kanske blir då du sitter på bussen och har en stund över till studier. Du behöver inte ladda ner någon app. Allting fungerar direkt i webbläsaren precis som vanligt. Det är samma inloggningsuppgifter som du använder på en dator som gäller.

App högskoleprovet: Få filmer och instruktioner på din mobil

Förutom att du kan öva på gamla högskoleprovet frågor direkt på smartphone eller pekplatta så kommer det även viktiga hjälpmedel med kursen. Du får filmer som förklarar matematik såväl som texter där du kan läsa mer om strategier och annat som kan vara till hjälp. Allt detta får du direkt på telefonen när du behöver det. Ingen app behövs, och systemet som registrerar dina svar fungerar även då du jobbar med materialet på väg.

Det kan ju vara läge att just se på själva pedagogiken då du får en stund över för detta. Låt det hela snurra i huvudet ett tag innan du återigen gör fler övningar. Att se en film som förklarar är praktiskt och ibland så kan man vilja se den flera gånger för att instruktionerna verkligen ska sjunka in och så att man minns dem då man tar nästa högskoleprov.

Se din utveckling utan högskoleprovet app

Något som vår onlinekurs inför högskoleprovet har blivit så populär för är det verktyg som visar din utveckling. Du ser tydligt hur det går framåt och när du väljer att studera från en mobil enhet så räknas även detta. All information finns samlat på ditt individuella konto och det gör det möjligt för kursen att fortsatt ge dig korrekta värden vad gäller den poäng som du ligger på just nu.

Du behöver inte ladda ner någon app och onlinekursen fungerar som den ska med system som iOS, Android och Windows. Du har alltså all anledning att höja din poäng nästa omgång då vår hjälp är så lättillgänglig var du än befinner dig. Du kan studera under korta stunder då du ändå inte har något annat för dig.