place star-shape-sticker Videos arrowhead-thin-outline-to-the-left arrow-right

Höj din poäng interaktiv utan högskoleprovet app!

Studera smartare med vår online app till Högskoleprovet. Prova gratis nedan.
14 år av erfarenhet
26000 elever & studenter
6000 pedagogiska lärare

Mellan vanliga studier och dina fritidssysslor så vill du hinna med att plugga för högskoleprovet. Om du har valt vår onlinekurs så får du många fördelar. En av dessa är att den inte kräver någon högskoleprovet app för att fungera på din mobiltelefon. Om du har en mobil eller surfplatta med internet så är det bara att surfa in och fortsätta där du slutade. Du får automatiskt en version av kursen som är anpassad till mindre skärm och som ger samma fina struktur och överblick som på en vanlig dator.

Öva när du har tid

För att du ska hinna med så gäller det att du kan öva när du har tid. Att träffas med en studiegrupp eller sitta med böcker och papper att fylla i är inte alltid så praktiskt. Med Allakandos onlinekurs så kan du direkt från din mobiltelefon klicka in till kursen och fortsätta. Detta kanske blir då du sitter på bussen och har en stund över till studier. Du behöver inte ladda ner någon app. Allting fungerar direkt i webbläsaren precis som vanligt. Det är samma inloggningsuppgifter som du använder på en dator som gäller.

Filmer och instruktioner på din mobil

Förutom att du kan öva på gamla högskoleprovet frågor direkt på smartphone eller pekplatta så kommer det även viktiga hjälpmedel med kursen. Du får filmer som förklarar matematik såväl som texter där du kan läsa mer om strategier och annat som kan vara till hjälp. Allt detta får du direkt på telefonen när du behöver det. Ingen app behövs, och systemet som registrerar dina svar fungerar även då du jobbar med materialet på väg.

Det kan ju vara läge att just se på själva pedagogiken då du får en stund över för detta. Låt det hela snurra i huvudet ett tag innan du återigen gör fler övningar. Att se en film som förklarar är praktiskt och ibland så kan man vilja se den flera gånger för att instruktionerna verkligen ska sjunka in och så att man minns dem då man tar nästa högskoleprov.

Se din utveckling utan högskoleprovet app

Något som vår onlinekurs inför högskoleprovet har blivit så populär för är det verktyg som visar din utveckling. Du ser tydligt hur det går framåt och när du väljer att studera från en mobil enhet så räknas även detta. All information finns samlat på ditt individuella konto och det gör det möjligt för kursen att fortsatt ge dig korrekta värden vad gäller den poäng som du ligger på just nu.

Du behöver inte ladda ner någon app och onlinekursen fungerar som den ska med system som iOS, Android och Windows. Du har alltså all anledning att höja din poäng nästa omgång då vår hjälp är så lättillgänglig var du än befinner dig. Du kan studera under korta stunder då du ändå inte har något annat för dig.