Undervisning & kurser som ger resultat.

Privat läxhjälp med Allakando

 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse
 • Helt anpassat efter dina behov
 • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
test2

Varför ska man ta läxhjälp privat?

Numera så är det rätt så vanligt att elever i grundskolan och på gymnasiet inte riktigt hänger med. Det är tydligt att det har lite med förmåga att göra. Vi på Allakando ser dagligen hur elever på kort tid blir väldigt duktiga på ämnen som matte, språk och fysik. Ämnen som de tidigare trodde att de aldrig skulle klara av att lära sig. Det finns verkligen anledning till att ta läxhjälp privat. Det särskilt när man inser att skolan kommer att påverka så mycket mer än vilken utbildning man till sist väljer på högskolan.

Borde inte skolan ge stödet?

Det här är en viktig och relevant fråga och det är många som diskuterar hur den svenska skolan kan förbättras. Med färre resurser så är det svårt för lärare att hinna med och det gör att många elever blir lidande. De får inte det stöd som krävs för att förstå och utvecklas på rätt sätt. I en perfekt värld så hade skolan gett läxhjälpen men så ser det inte ut idag. Man kan inte förvänta sig att eleven kommer att få hjälpen från skolan och då är det viktigt att själv ta tag i saken innan det är försent.

Mer än kunskap

Något som vi verkligen vill poängtera är att privatundervisning är så mycket mer än kunskap. När en elev inte klarar av ett ämne så påverkar det självförtroendet. Det är vanligt att man inbillar sig saker som att man inte har läshuvud vilket enligt oss är rent nonsens. Alla har läshuvud och det har vi bevisat gång på gång.

Att få hjälp av en privatlärare som förklarar på ett sätt som man kan förstå är en befriande upplevelse. Den leder till att man inser att man kan klara allt som man företar sig och därmed så är privatundervisningen något som leder till bättre resultat i skolan överlag. Vi lär ju också ut studietekniken som man måste använda sig av för att lära in och komma ihåg. Den kan man använda sig av för vilket skolämne som helst.

Ta igen ett eller flera ämnen på kortare tid

Även om man kan få viss hjälp av skolan så är det inte säkert att det här kommer att räcka. Det kan ju vara så att man har missat en hel del då ingen lade märke till att man sakta halkade efter. Med läxhjälp privat så tar det inte lång tid att komma igen och det här sker inte på bekostnad av andra studier. Man kan läsa in ett eller flera ämnen på fritiden genom att studera på ett fokuserat och intensivt sätt tillsammans med en riktigt bra Allakando lärare.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)