Hjälp med dina studier som ger resultat.

Studiehjälp i Göteborg – Alla ämnen & åldrar

 • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
 • Grundskola, gymnasium, universitet & vuxen
 • Pedagogiska privatlärare som väcker intresse

Studiehjälp i Göteborg i alla ämnen

Oavsett vad du behöver hjälp med i skolan så ska du veta att Allakando har lösningen. Vi kan erbjuda hjälp med studier i Sveriges alla städer och det för alla ämnen. Den studiehjälp Göteborg kan erbjuda via våra kurser och privatlektioner är unik. Den är nämligen inte bara till för att du ska få kunskap utan också för att du ska lära dig hur du kan tillägna dig kunskapen. När du får verktygen som krävs för att studera på rätt sätt så är det många ämnen som blir enklare, inte bara det som du får hjälp med.

Intensiva kurser inför prov

Allakandos intensivkurser inför nationella proven är populära. Det här är kurser som ger spetskompetens och som ser till att du verkligen är redo för provet. Om du har missat delar av kursen som du nu ska testas på så kommer du snabbt att ta igen detta med intensivkursen och det är en stor fördel. Det finns de som undrar varför man ska traggla igenom en hel termin när man kan ta en så smart kurs där man får precis allt som behövs på kort tid. Så kan det kännas då man tar våra kurser, befriande helt enkelt!

Lät dig matte och NO-ämnen

I Göteborgsområdet så har vi många duktiga mattelärare och lärare inom No-ämnen. Om du har problem med mattekurs eller känner att det finns områden som du inte förstår så ska du ta studiehjälpen som vi ger. Du kan välja privatlektioner, studera med en onlinekurs eller kanske välja att delta i en mattestuga som vi ordnar med nära dig. Med olika val så kan du lätt hitta den studieform som passar dig och ditt schema allra bäst.

Analysera och skriva uppsatser

När man pluggar så är det ofta så att man måste visa vad man har lärt sig i uppsatsform och då ska man gärna analysera. I So-ämnen och svenska så är detta ett måste. Det här är något som man måste lära sig och tillsammans med en privatlärare från Allakando så kan du snabbt få tekniken och förstå hur du ska skriva på rätt sätt. Det här behöver du både till prov och då du ska skriva en uppsats. Vår studiehjälp i Göteborg är skräddarsydd för dina behov och du kan räkna med att den kommer att hjälpa dig att nå önskade resultat.

Kontakta oss gärna idag för att få veta mer om hur du kan komma igång med privatundervisning eller studier i grupp för att förbättra dina kunskaper, lära dig god studieteknik, och lägga grunden för lyckade högskolestudier.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ring (vard. 09-19)