Engelskundervisning som ger resultat.

LÄXHJÄLP I ENGELSKA

 • Språkligt begåvade & pedagogiska privatlärare
 • Förbättra både tal, skrift & läsning
 • Personlig undervisning anpassad efter din nivå
test2

Med läxhjälp i engelska blir det ditt nya favoritämne

Engelskan är viktig. Du behöver den antagligen för kommande jobbanställningar, då du reser och faktiskt också för studier på högre nivå. Allt det här vet du förstås om, och det är också därför som det känns så viktigt att bli bra på detta språk. På Allakando så jobbar vi med en egen metod för inlärning som alla våra privatlärare i engelska kan. Det här är ett system som är till för att du verkligen ska lära dig på rätt sätt och få språket så att du kan använda det i studier och privat. Lektioner inom läxhjälp engelska blir kul och leder till att ämnet snart blir det du gillar bäst i skolan!

Börja där du är just nu

Det spelar ingen roll vad du har missat, vad din lärare i skolan tror att du klarar av, och hur många kurser du har slarvat dig igenom. När du börjar studera med den privatlärare i läxhjälp som vi på Allakando ger dig så kommer allting att förändras. Du får motivationen åter och det kommer att bli mycket enklare att delta i den vanliga undervisningen.

Något som vi tycker är mycket viktigt är att bygga ett självförtroende och det behöver man verkligen i språk. Med våra privatlektioner för läxhjälp engelska så avancerar du till en punkt där du inte längre upplever att det är pinsamt eller svårt att tala och läsa högt i klassen. Du kommer nämligen veta att du kan det här och att du klarar nya utmaningar då de kommer.

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Vi väljer ut din lärare

  Vi handplockar en av våra lärare för läxhjälpen som passar din personlighet och dina mål.

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Du träffar din lärare som har valts ut för din läxhjälp för en prova-på-lektion utan bindning.

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp i Engelska

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Privatundervisning i engelska som är smidig

Med många andra ämnen som du måste läsa in så kan det bli svårt att få tid till läxhjälpen i engelska under dagen. Då är det bra att du kan få privatundervisning för engelska på kvällen. Våra privatlärare är ofta studenter med flexibla scheman. De jobbar inte vanlig kontorstid så du slipper missa andra ämnen för att du vill komma igen med engelskan.

Du och din engelsklärare från Allakando kommer tillsammans att besluta när och var ni ska träffas. Även hur ofta. Det kan ju vara så att du behöver börja med mer intensiv läxhjälp för att sedan fortsätta i långsammare takt.

Lär dig att lära in med läxhjälp i engelska

Då du tar privatlektionerna i engelska så lär du dig språket men också studiemetoden. Du får veta hur du ska plugga för att språket ska fastna. Det här är något som man sällan får i vanliga skolan. Med en privatlektion i läxhjälp engelska från Allakando så lär man sig att lära sig, och det är verkligen viktigt. Det är ofta just detta som fattas för att man på egen hand ska klara av sina studier.

Ta tag i ditt plugg nu och kontakta oss för att få hjälp med engelskakursen. Vi har rätt privatlärare för dig i läxhjälp engelska och kan snabbt ordna med en första testlektion. Där får du veta mer om hur du kan avancera och bli bättre med hjälp av flexibla och effektiva lektioner som du bokar in när det passar dig bäst.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)