Undervisning i Italienska som ger resultat.

Läxhjälp italienska

 • Privatlärare med lite extra kärlek till Italien
 • Förbättra både tal, skrift & läsning
 • Personlig undervisning anpassad efter din nivå
test2

Låt vår privatlärare ge dig läxhjälp i italienska

Det är inte alla som ger sig på italienskan och om du studerar språket så kanske du har märkt att det inte är så lätt att få hjälp av kompisar eller föräldrar med läxorna. För att man ska lära in på ett bra sätt så är det viktigt att repetera. Med språk så innebär det att man faktiskt kan behöva lite mer stöd av en person som kan språket och som vet hur man lär ut det. Ring oss på Allakando för att få läxhjälp av en privatlärare i italienska som kommer att visa dig hur du ska ta till dig språket så att det sitter.

Det är roligt att studera språk!

När man förstår hur man ska lära sig ett språk så blir det roligt att studera det. Nya ord lärs lätt in och då man får öva på konversation så kan man rent av tänka att det nog inte vore så dumt med en resa söderut så snart som möjligt. Med privatlektioner i italienska så kommer modet som krävs för att man ska bli bra. Alla språk kräver att man övar, och övar gör man först då man inte är rädd för att öppna munnen och tala inför andra.

En lärare som inspirerar

En Allakando lärare är en person som kommer att inspirerar dig. Det här är en person som precis som du vet att det inte alltid är så lätt att lära sig nya ämnen. Med stort tålamod och verktyg som gör det lättare att lära sig så kommer din lärare att hjälpa dig framåt. När ni jobbar ensamma så är det lättare att våga och att försöka. Du har inte en hel klass som lyssnar och du vet att du får experthjälp. När din italiensklärare från Allakando säger bueno då är det bra!

 

Hur fungerar läxhjälpen? Enkelt att komma igång!

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Personlig matchning

  Vi handplockar precis rätt studiecoach som kan dina ämnen och matchar dig personligen

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning, fortsätt bara om det känns bra

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Upplägg & priser för läxhjälp italienska

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Privatundervisning i italienska i din stad

Numera så har vi på Allakando lärare inom alla ämnen i alla städer. Du kommer snabbt att få kontakt med en lärare i italienska som finns nära dig. Ni kan träffas hemma hos dig eller på en allmän plats som fungerar bra för språkstudier. Varje privatlektion är intensiv och mycket målinriktad. Om du snart har ett prov som du måste klara så kan lektionerna du får av din privatlärare vara det som gör den stora skillnaden.

Studier du aldrig kommer att ångra

Att läsa in ett språk är något man inte ångrar. Detta oavsett om man kommer att resa till landet där det talas eller inte. När du lär dig hur du ska ta dig an italienska och lyckas med den så får du bättre självkänsla. Du bevisar för dig själv att du faktiskt kan om du vill och det gäller ju för alla ämnen i skolan. Det gäller för allt i livet skulle vi vilja säga, och därmed så kan man verkligen se privatundervisningen från Allakando som en värdefull investering för framtiden.

Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)