Läxhjälp Vaxholm

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Engagerad privatundervisning i Vaxholm

Det är så viktigt att lyckas i skolan. Inte bara för att lyckade studier ger bättre betyg och större möjligheter vidare. Med Allakandos läxhjälp i Vaxholm så inser du att du kan lära dig det du vill. Inget är för svårt! Det här är en kunskap som du tar med dig och något som gör att du vågar ge dig på alla dina drömmar. Det hela börjar med ett första möte med en privatlärare som kan ge dig skräddarsydd och effektiv studiehjälp…

sKlara alla prov med privatlärare!

När ett nytt prov är på gång så är det många som helst inte vill tänka på det. Om man av olika anledningar inte har hängt med på lektionerna och aldrig riktigt lyckats ta igen så finns det nästan ingen anledning att skriva provet. Men med en privatlärare som kan ge mattehjälp eller hjälpa till med språket så blir det till och med kul att förbereda sig. När du får pedagogisk hjälp som gör att du faktiskt förstår så kommer även du att inse att prov inte är något att vara nervös över. De blir ju bara en chans att visa hur väl du har förstått!

Det spelar ingen roll om du kämpar med matten, engelskan eller kanske kemin. Med Allakandos privatundervisning så kommer du att lyckas. Vi erbjuder en alldeles unik metod som beaktar att du behöver känna motivation. Dessutom så kommer en privatlärare från oss att lära ut god studieteknik. Du lär dig att planera dina studier och metoden kan du använda för alla ämnen. Med god planering och målsättning så kan man faktiskt klara alla prov och se dem som en kul utmaning. Det är också därför som vår läxhjälp i Vaxholm leder till att elever överlag lyckas bättre med studierna.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Vaxholm

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Få läxhjälp i Vaxholm hemma

När du ska få studiehjälp av en privatlärare från Allakando är upp till dig och läraren. Vi ser på det ämne som du vill få hjälp med och kommer sedan att rekommendera en person som vi tror kommer att passa bra. Vi tar givetvis hänsyn till era scheman så att ni kan få in möten så ofta som krävs. En del väljer att få mattehjälp en gång i veckan i hemmet medan andra kanske utnyttjar håltimmar och väljer att träffa privatläraren i ett studierum.

Börja med ett första möte med läraren som kommer att ge privatundervisning där det passar dig bäst. Ni kommer att se på det som ska läras in och en plan görs upp. Därefter så kan ni ses så ofta som krävs och jobba med att nå mål efter mål. I början så kan det kanske kännas lite tungt, och det särskilt om det finns mycket att ta igen. Men det dröjer inte länge innan du får in rätt tänk och rätt metod. Tillsammans med sakkunskaper som fastnar så lyckas du med dina kurser. Boka in läxhjälp i Vaxholm så snart som du inser att du behöver hjälpen. Vi ger privatundervisning i alla ämnen. Ju snarare du kommer igång, desto bättre!

Här hittar ni mer om oss i Stockholm.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert