Läxhjälp Värmdö

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
  • Undervisning i alla ämnen
  • Hemma hos dig, i våra lokaler eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Du kan klara skolan med läxhjälp Värmdö

Vi vet att sämre resultat i skolan kan leda till att man sätter en etikett på sig själv och blir alldeles övertygad om att det inte går att lyckas med ett eller flera ämnen. Det här är alltför vanligt och vi får ofta frågor från familjer som undrar om man med den läxhjälp Värmdö har från oss verkligen kan bli bra på ämnen som matte och franska. Vårt svar är alltid ja, för vi vet att precis alla kan lära sig alla ämnen. När man får ett ämne förklarat för sig på rätt sätt så släpper det och då finns det inte längre några hinder för att lyckas med det.

Ditt värsta ämne blir ditt bästa

Det låter kanske som en dröm men det är precis vad som händer. När en elev börjar studera tillsammans med en privatlärare från oss så öppnar sig ämnet som var så svårt och blir till ett av de intressantaste som finns. Så borde det ju egentligen vara med alla ämnen, men det räcker att man missar något för att man ska halka efter och inte längre förstå undervisningen och då blir det bara tröttsamt.

Så snart som du får in den rätta inlärningstekniken och inser att det inte var så svårt så kommer du att börja se fram emot varje privatlektion. Lektionerna följs av ordinarie undervisning där du plötsligt hänger med och kanske blir en av de som tar ton och bidrar till en bättre stämning i klassrummet.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Värmdö

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Boka in läxhjälp på Värmdö snarast!

När du vet att det går trögt i ett ämne så ska du göra något åt saken på en gång. Ju tidigare du kan få hjälp med privatundervisning ju snabbare kommer du igen. Gapet blir mindre och då kan privatlektionerna ge resultat snabbare. Men oroa dig inte för situationen att du kanske har missat flera år av viktiga kunskaper inom ett ämne. Det här klarar vi på Allakando då vi vet precis hur vi ska jobba för att du ska förstå och känna motivationen.

Mål är viktiga

Något som är mycket viktigt för att lyckas med studier är att jobba med målsättning. Här kommer du att få hjälp av den privatlärare som vi matchar dig med. Ni kommer att se på vad du har för förväntningar och vad som kommer att krävas för att lyckas med detta. Det kan vara ett visst slutbetyg, eller kanske ett lyckat resultat på högskoleprovet eller annat prov. Det här är upp till dig, men du kan vara säker på att dina mål går att nå och kanske kommer du att bli förvånad då din lärare bestämmer att det faktiskt är dags att höja ribban för att du kan så mycket mer.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert