Läxhjälp Vallentuna

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Skräddarsydd undervisning efter dina behov
  • Privatlärare i alla ämnen
  • Höj betygen och stärk studieteknik & motivation
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Upptäck den läxhjälp Vallentuna har att erbjuda

Har du kört fast i ett ämne? Då är det på tiden att du upptäcker den läxhjälp Vallentuna har att erbjuda via oss på Allakando. Vi har ett stort nätverk av professionella lärare i Stockholm och kan snabbt hjälpa dig att komma igång med studier som kommer att ge goda resultat. Vi vet att vår metod är riktigt effektiv för vi hör från familj efter familj att det bara tog några privatlektioner att vända utvecklingen och att få studieglädjen åter. Det här är något som gör att vi känner oss otroligt stolta och glada att även finnas till hands för studenter i Vallentuna som behöver en hjälpande hand för att komma loss.

Studera på rätt sätt

Det spelar egentligen ingen roll om du behöver hjälp i matte eller språk. Alla ämnen kräver att man studerar på rätt sätt. Har man inte lärt sig rätt studieteknik så kan det bli svårt att avancera och det särskilt när det finns luckor från tidigare årskurser. När du börjar med privatundervisning med Allakando så kommer du att få verktygen som hittills har fattats. Det är detta tillsammans med pedagogiska förklaringar som gör att du så pass snabbt kan komma igen och rädda betygen.

Vi erbjuder också kurser men ibland så är det just privatlektioner som fungerar bäst. Det här beror lite på vad man behöver plugga till. Kontakta oss gärna för att få veta mer om hur du kan förbereda dig inför ett nationellt prov eller kanske för högskoleprovet med våra unika kurser och privatundervisning.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Vallentuna

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp i Vallentuna som ger studieglädjen åter

Det ska vara kul att plugga och det blir det när man känner att studierna ger något. Bra resultat på prov är glädjande men också känslan av att man kan om man vill. Allakando ger elev efter elev insikten om att inget är omöjligt. Om du går i skolan så kan du lära dig alla ämnen och lyckas med detta. Vi visar dig vägen och du kommer att uppleva en sann glädje av att lära in och av att få visa detta i skolan på lektioner och prov.

Hur lång tid kommer det att ta?

Hur lång tid det tar att höja sig är individuellt. Det här beror ju en hel del på hur mycket du har missat och hur ditt självförtroende ser ut just nu. Men vi kan säga att vi ofta får höra att det är helt otroligt hur snabbt vi med privatlektioner såväl som med kurser kan ge de kunskaper som krävs. Det är inte ovanligt att en veckas kurs med Allakando kan motsvara det som man lär under en hel kurs. Sitter du ensam med en privatlärare så kan det bli ännu mer effektivt.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert