Läxhjälp Östermalm

Läxhjälp Östermalm

 • Läxhjälp på Östermalm för alla åldrar
 • Egen privatlärare hemma och online
 • 9 av 10 når sina studiemål
Vi kan hjälpa dig! Få ett kostnadsfritt prisförslag

Helt förutsättningslöst och anpassat till dig — fyll i formuläret nedan:

Få ett kostnadsfritt prisförslag
Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag
Fyll i formuläret nedan

Få ett förutsättningslöst prisförslag anpassat till dig:

Ort:
Ämne/ämnen:
Pris: Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag

Därför väljer så många läxhjälp på Östermalm från Allakando

 • Privatlärare & läxhjälp Östermalm

  1 Fokus: bäst privatlärare på Östermalm

  Det viktigaste är att ha en riktigt bra privatlärare. Vi fokuserar på att hitta de bästa — endast ett fåtal får jobbet och de får gedigen utbildning.

 • Studiehjälp, mattehjälp, privatlärare, läxhjälp Östermalm

  2 26 000 elever & 12 års erfarenhet

  Allakando har haft privatlärare på Östermalm sedan 2007, vilket har gett stor erfarenhet av både mattehjälp & studiehjälp.

 • Allakando läxhjälp Östermalm

  3 Engagerad studiehjälp på Östermalm

  Vi brinner för studiehjälp & för att göra skillnad för unga. Vår VD Fredrik har själv hjälpt 3000+ elever som mattelärare och vi utvecklar kontinuerligt pedagogiken.

Läxhjälpare Östermalm:

 • Höj betygen
 • Stärk motivation
 • Lär dig studieteknik
 • Alla ämnen & åldrar
 • Experter på mattehjälp

Så fungerar undervisningen på Östermalm

 • Steg 1 Mer information

  Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss på 0774-218800!

 • Steg 2 Personlig matchning

  Vi handplockar precis rätt studiecoach som kan dina ämnen och matchar dig personligen

 • Steg 3 Prova-på-lektion

  Träffa din studiecoach för en prova-på-lektion utan bindning, fortsätt bara om det känns bra

 • Steg 4 Vill du veta mer?

  Bli kontaktad inom 24 timmar:

Priser för läxhjälp & mattehjälp på Östermalm

Vi kan hjälpa dig oavsett målsättning & tjocklek på plånbok

Recension läxhjälp Östermalm

”Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte 2. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.”

– Reporter i P1 om vår undervisning

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner mindre stress med läxhjälpen

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Elev i Sveriges Radio om vår läxhjälp:

”Det känns så mycket lättare med de här. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad.”

– Elev i UR-reportaget om vår läxhjälp

Rätt privatlärare på Östermalm

Vem som kommer att vara bäst lämpad att ge en viss elev privatundervisning beror både på kunskap och personlighet. Allakando skickar bara privatlärare som verkligen kan sina ämnen men det räcker inte att vara expert på matte för att ge mattehjälp som ger något. Man måste också veta hur man förklarar på ett pedagogiskt sätt. Vi väljer noga personerna som ska lära ut och så ser vi till att de lär sig vår metod för planering och motivation. Motivationen får stor betydelse oavsett vilket ämne det är som man behöver studiehjälp med. Det är ju rätt så vanligt att man alls inte har lust att studera det som inte går så bra. Då hjälper det verkligen att känna ett extra stöd och att bli glad av att nå målen som sätts upp.

Vi ser att elever som får mattehjälp eller tar privatlektioner från oss i annat ämne får ut mer än bättre betyg av detta. Det tar inte många lektioner innan man känner

skillnaden. Bara det att äntligen förstå gör att man vågar mer. Kanske kommer man bara att ta läxhjälp inför ett större prov eller för att ta igen en kurs som man missat för mycket av. Den kunskap som man under läxhjälpen får om hur man kan planera studier på ett bättre sätt är verkligen guld värd. Den kan appliceras på vilket ämne som helst. Dessutom så ser vi att läxhjälp på Östermalm tänder lågan som ofta har slocknat. Eleven känner återigen lust att lära in och att klara utmaningar. Känslan av att klara studierna är viktig för självförtroendet och bidrar också till att eleven känner sig positiv. Vi får ofta höra från föräldrar att studiehjälpen förändrar allt och att stämningen hemma blir så mycket bättre när det äntligen blir ordning på plugget.


Kontakta oss nu för mer information

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Läxhjälp som ger resultat:
 • Egen certifierad privatlärare
 • Finns i alla ämnen, i hela Sverige
 • Hemma, på ett bibliotek eller online
 • Alla tider & dagar i veckan
 • Börja med en prova-på-lektion
 • Ingen bindningstid
 • Nöjdhetsgaranti
 • Stärk motivation & studieteknik
 • 9 av 10 når sina studiemål!
Ikon för att ringa Allakando för privatlärare, läxhjälp, mattehjälp, studiehjälp Ring (vard. 09-19)

Vanliga frågor om läxhjälp på Östermalm

Hur funkar er läxhjälp på Östermalm?

Du börjar alltid med en första prova-på-lektion med en privatlärare handplockad efter dina behov och önskemål. Är du inte nöjd hittar vi alltid en ny! Ett vanligt upplägg med vår läxhjälp på Östermalm är att sedan träffas löpande 1-2 gånger i veckan, i hemmet eller online.

I vilka ämnen kan jag få läxhjälp?

Matematik, NO (fysik, kemi och biologi), språk (svenska, engelska, tyska, franska, spanska, m.m), samhällskunskap, ekonomi eller programmering. Ser du inte ditt ämne här? Vi kan med största sannolikhet hjälpa dig ändå!

Erbjuder ni läxhjälp för alla årskurser och nivåer?

Ja! På Östermalm är vår läxhjälp tillgänglig för alla åldrar och nivåer. Vi kan hjälpa till oavsett om det gäller läxhjälp i lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet, gymnasiet, högskola/universitet eller IB.

Var på Östermalm kan jag få läxhjälp?

Vi kan hjälpa dig oavsett var på Östermalm du bor, även i närliggande orter som Hjorthagen, Djurgården, Roslagstull och Norra Djurgården. Vi finns i hela Sverige!

Hitta Läxhjälp Östermalm

Effektiv privatundervisning på Östermalm

När Allakando ordnar med privatundervisning på Östermalm så ger det resultat. Våra lärare är inte bara duktiga på sina ämnen, de har också lä­­­­rt sig hur m­­­an ska förklara på rätt sätt. Med kunskap om hur man lär ut planering och målsättning så blir vår studiehjälp effektiv både på kort och på lång sikt. Eleven känner ökat självförtroende och lär sig hur man studerar på ett självständigt och målmedvetet sätt.

Få tid till att studera

Tiden kan minst sagt vara knapp och det känns inte så bra att behöva boka av fritidsaktiviteter för att få mattehjälp. Av vår erfarenhet så är det inte så att man måste sluta med sport eller att man inte kommer att kunna träffa vänner på flera månaders tid för att ta igen en kurs. Allakandos privatlärare ger läxhjälp på Östermalm när eleven har tid. Det kan vara på morgonen, på eftermiddagen, eller kanske senare på kvällen. Läraren kommer till eleven och det betyder att man kan ta studiestunden under en håltimme och på en plats som passar bäst. Vi har duktiga lärare över hela Stockholm så det blir inte svårt att hitta personen som har ett schema som stämmer väl överens med elevens behov. När du kan få studiehjälp utan stress och på en plats som känns bekväm så blir det lättare att ta igen eller kanske att förbereda sig för ett prov för att få ett bättre betyg.

 

Hitta Läxhjälp Östermalm