Läxhjälp Östermalm

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Effektiv privatundervisning på Östermalm

När Allakando ordnar med privatundervisning på Östermalm så ger det resultat. Våra lärare är inte bara duktiga på sina ämnen, de har också lä­­­­rt sig hur m­­­an ska förklara på rätt sätt. Med kunskap om hur man lär ut planering och målsättning så blir vår studiehjälp effektiv både på kort och på lång sikt. Eleven känner ökat självförtroende och lär sig hur man studerar på ett självständigt och målmedvetet sätt.

Få tid till att studera

Tiden kan minst sagt vara knapp och det känns inte så bra att behöva boka av fritidsaktiviteter för att få mattehjälp. Av vår erfarenhet så är det inte så att man måste sluta med sport eller att man inte kommer att kunna träffa vänner på flera månaders tid för att ta igen en kurs. Allakandos privatlärare ger läxhjälp på Östermalm när eleven har tid. Det kan vara på morgonen, på eftermiddagen, eller kanske senare på kvällen. Läraren kommer till eleven och det betyder att man kan ta studiestunden under en håltimme och på en plats som passar bäst. Vi har duktiga lärare över hela Stockholmsregionen så det blir inte svårt att hitta personen som har ett schema som stämmer väl överens med elevens behov. När du kan få studiehjälp utan stress och på en plats som känns bekväm så blir det lättare att ta igen eller kanske att förbereda sig för ett prov för att få ett bättre betyg.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Östermalm

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Rätt privatlärare på Östermalm

Vem som kommer att vara bäst lämpad att ge en viss elev privatundervisning beror både på kunskap och personlighet. Allakando skickar bara privatlärare som verkligen kan sina ämnen men det räcker inte att vara expert på matte för att ge mattehjälp som ger något. Man måste också veta hur man förklarar på ett pedagogiskt sätt. Vi väljer noga personerna som ska lära ut och så ser vi till att de lär sig vår metod för planering och motivation. Motivationen får stor betydelse oavsett vilket ämne det är som man behöver studiehjälp med. Det är ju rätt så vanligt att man alls inte har lust att studera det som inte går så bra. Då hjälper det verkligen att känna ett extra stöd och att bli glad av att nå målen som sätts upp.

Vi ser att elever som får mattehjälp eller tar privatlektioner från oss i annat ämne får ut mer än bättre betyg av detta. Det tar inte många lektioner innan man känner skillnaden. Bara det att äntligen förstå gör att man vågar mer. Kanske kommer man bara att ta läxhjälp inför ett större prov eller för att ta igen en kurs som man missat för mycket av. Den kunskap som man under läxhjälpen får om hur man kan planera studier på ett bättre sätt är verkligen guld värd. Den kan appliceras på vilket ämne som helst. Dessutom så ser vi att läxhjälp på Östermalm tänder lågan som ofta har slocknat. Eleven känner återigen lust att lära in och att klara utmaningar. Känslan av att klara studierna är viktig för självförtroendet och bidrar också till att eleven känner sig positiv. Vi får ofta höra från föräldrar att studiehjälpen förändrar allt och att stämningen hemma blir så mycket bättre när det äntligen blir ordning på plugget.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert