Läxhjälp Nynäshamn

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Privatundervisning i Nynäshamn att lita på

Du kan lära dig allt! Det kan vi på Allakando intyga. Vi har erbjudit privatundervisning i över tio års tid. Vår läxhjälp i Nynäshamn bygger på lång erfarenhet av vad som ska till för att klara ämnen som man har kört fast med. När du träffar en privatlärare från oss så kommer du också att uppleva motivation. Tankar om att det skulle vara för svårt att klara ett visst ämne försvinner då du lär in det på rätt sätt.

Stor studieglädje med en bra privatlärare

Något som föräldrar ofta ångrar är att de inte insåg behovet av privatundervisning tidigare. Ju snabbare man kan komma igång med en privatlärare från Allakando desto bättre. Med studiehjälp så kan man klara av ämnen som verkade helt omöjliga. Det gör att man kan få bättre betyg då prov klaras av och lektionerna blir mer aktiva. Att få bättre betyg är givetvis en stor glädje men det är inte allt. För väldigt många så är det bristande motivation som leder till att skolan inte känns bra.

Tillsammans med en privatlärare så kommer du att inse hur kul det är att ta sig an utmaningar. Känslan av att klura ut problem med mattehjälp eller att få till en riktigt bra uppsats är fantastisk. Det är något som man vill uppleva igen. Viljan att fortsatt lyckas med studier är kanske det bästa som du får med vår studiehjälp. Du kommer själv att inse hur mycket du har att vinna på att jobba på rätt sätt och på att inte ge upp.

Med ny energi och stärkt självförtroende så kan du verkligen lyckas med allt. Kanske kommer du själv en dag att jobba med privatundervisning då du förstår hur stor skillnad detta kan göra. Inte så konstigt att föräldrar menar att vi borde finnas i varje skola!

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Nynäshamn

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Ökat självförtroende med läxhjälp i Nynäshamn

Våra lärare lyckas med det som ingen annan har lyckats med. De får eleven att känna självförtroende och studielust! Med läxhjälp i Nynäshamn så blir det möjligt att nå målen som äntligen sätts upp. Vi gör vårt bästa för att ge dig en lärare som passar dig riktigt bra. Personlighet är viktigt och därför så förstår vi också om det är så att du efter ett första möte vill få en annan lärare. Det är sällan som detta händer på grund av personlighet men vi är alltid öppna för att ordna med den pedagog som kommer att passa dig perfekt.

Du börjar med ett första möte som inte kostar något. Det här är en prova-på-lektion där du och din lärare kan se lite närmre på det som du behöver hjälp med. Därefter så kan ni ses en gång i veckan eller mer för att nå målen. Det kan vara nästa prov eller kanske ett högre slutbetyg. Allting är möjligt men det är klart, ju snabbare du kommer igång med studiehjälp ju mer kan du åstadkomma!

Läs mer om vår läxhjälp i Stockholm, här.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert