Läxhjälp KTH

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Undervisning av toppstudenter från KTH
  • Erfaren hjälp i alla ämnen
  • Prova-på-lektion & nöjdhetsgaranti
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Du klarar matten med läxhjälp KTH bidrar med

När man behöver hjälp i matte så är det otroligt viktigt att man får den från en person som verkligen kan ämnet. Men på Allakando så vet vi att kunskapen måste förmedlas på rätt sätt för att det hela ska fungera. Vill man få läxhjälp KTH bidrar med så ska man vända sig till oss för många av våra privatlärare kommer just från denna institution. De kan sin matte och har också fått lära sig vår studiemetod som gör det möjligt att lära ut kunskapen så att den blir begriplig.

Någon som kan mer än du

Det kan kännas väldigt tryggt och bra att studera med någon som kan mycket mer än en själv och som ger sin fulla uppmärksamhet under en privatlektion. Stockholms KTH studenter är ofta mycket kunniga och de studerar ju aktivt så matematiken är färsk i deras huvuden. Något man ska komma ihåg är att matte kräver en viss typ av tänkande. När man väl får in problemlösningen så blir det lättare att ta sig vidare.

Förklaringar som är pedagogiska

Då du får förklaringar som du kan förstå så kan du börja tänka matematiskt. I början så får du kanske kämpa lite mer, men när det väl släpper så kommer du att uppleva en enorm lättnad. På Allakando så har vi mött så många familjer som trodde att läxhjälpen i första hand var till för att rädda situationen, inte för att leda till en verklig passion för matematiken. Så blir det dock ofta, och det gäller även andra skolämnen som vi erbjuder privatundervisning för.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i KTH

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp KTH kan vara stolta över

Vi tycker att KTH kan vara stolta över sina studenter. Vi har träffat så många som inte bara brinner för de naturvetenskapliga ämnena men som också har ett genuint intresse av att hjälpa andra. Vi matchar privatlärarna som vi plockar från KTH med elever som behöver den personliga hjälpen och vi ser strålande resultat. Kanske är det bästa med att ge läxläsning den tillfredsställelse man känner då en person som inte trodde att det gick att lära sig ett ämne blir riktigt duktig på det. Det bevisar vår tes om att alla som vill kan lära sig allt, Allakando helt enkelt!

Kom igång så snart som möjligt

Den som vet att det kommer att krävas hjälp i matte och andra naturvetenskapliga ämnen ska inte vänta tills terminen är över. Få hjälp från start med läxhjälp KTH erbjuder via Allakandos duktiga privatlärare. Det här kommer att ge dig god studieteknik och en stor portion motivation. Kanske blir läxhjälpen något som leder till att även du till sist kommer att finna dig själv på KTH för att ämnena som först var så svåra blev så otroligt intressanta. Det är just när man kan träffa en person som själv brinner för ämnet och studerar det på full tid som man kan smittas av samma studieglädje. Detta är något som vi verkligen kan rekommendera oavsett hur du har tänkt fortsätta med dina studier.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert