Läxhjälp Farsta

Privatundervisning
som ger resultat.
  • Vårt mål: Sveriges bästa privatlärare
  • Få erfaren hjälp i alla ämnen
  • Hemma hos dig eller online
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Plugga igen med privatundervisning i Farsta

Ta igen det som du har missat och höj dina betyg med studiehjälp som du kan ta till dig. Allakandos pedagogiska metod är väl beprövad med över tio år på nacken. Vi har hjälpt tusentals studenter att nå sina mål. Få läxhjälp i Farsta av en privatlärare som kan förklara så att du greppar ämnet. Nästa prov blir en rolig utmaning då du faktiskt kommer väl förberedd och har goda chanser att få en riktigt hög poäng!

En privatlärare för dig

Det är inte så ovanligt att frustrationen över studier som inte fungerar går ut över läraren. Visst kan det vara så att du har en lärare som inte kan förklara på ett sätt som du förstår. Men anledningen till att du inte hänger med har mer att göra med att du antagligen har missat material och att ditt självförtroende har fått sig en smäll. Du behöver få motivationen åter och även inse att du faktiskt kan förstå. Det kommer du att göra med en privatlärare från Allakando. Med oss så får du mattehjälp som ser till att du tar igen allt som du har missat och sedan kommer vidare.

Vi ger också hjälp i alla andra ämnen. Det kan vi göra med hjälp av privatlärare som är experter och som har studerat precis samma kurs. De kommer från olika högskolor i Stockholmsregionen och är intresserade av att hjälpa andra bli minst lika duktiga. Du kommer att känna att din lärare verkligen stöttar dig och förklarar tills du har förstått. Det gör gott att få veta att sämre resultat inte har med intelligens att göra. Vetskapen om att du kan om du vill är det som kommer att ta dig vidare mot de mål som du sätter upp.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Farsta

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

Flexibel och personlig läxhjälp i Farsta

Tiden är knapp, det vet vi. Men med vår privatundervisning så kommer du att hinna med studierna. Det beror på att du kan få läxhjälp i Farsta där det passar dig bäst och när du har tid för studiehjälp. Våra lärare kan komma hem till dig eller ge privatundervisning i ett studierum som finns på din skola eller kanske på biblioteket. Flexibiliteten är viktig eftersom du antagligen har fullt upp som det är. Men du kommer att se att det är väl värt att investera lite tid i mattehjälp och annan studiehjälp. Detta helt enkelt för att studier som går bra ger utrymme till annat. Du får mer energi och känner att det är roligt att gå till skolan då du hänger med på lektionerna och kan engagera dig.

Här har ni mer information om Allakando i Stockholm.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert