Om Allakando För media Pressinformation & material
Erfaren utbildningsaktör som svarar dig snabbt.
Vi har över 10 års erfarenhet av utbildning och är idag en av branschens största aktörer. Vi kan bland annat tala om:
Utbildning, inlärning och läxhjälp
Personlig utveckling
Branschstatistik
RUT-avdraget
Och mycket mer
Kontakta oss, så hjälper vi dig snabbt med det du behöver.
Presskontakter
Fredrik Fridlund VD & grundare

Har sedan grundandet 2007 haft nästan alla roller inom organisationen, och har själv undervisat över 3 000 elever. Fredrik är helt övertygad om att alla kan lära sig vad som helst. Mycket av sin övertygelse hämtar han från sin egen resa som bland annat innehåller hur hans mamma behövde rädda honom från att gå om femte klass. Resan innehåller även hur han prövat våra egna Allakando-metoder på högsta nivå, inte minst som student på Handelshögskolan i Stockholm. På 800 timmar avklarade han de två första studieåren samtidigt som han arbetade över 6 000 timmar med att utveckla Allakando. Vill du läsa mer om Fredrik och vår historia? Klicka här.

Läs mer Stäng igen

Kontaktuppgifter för press & media:
fredrik@allakando.se
0703 – 078 882

Erik Schuss Marknadschef

Ansvarig för all marknadsföring, har arbetat på Allakando sedan 2013. Kursetta i marknadsföring från Handelshögskolan i Stockholm, där han även satt som studentkårens ordförande. Engagerad i utbildningsfrågor sedan 14 års ålder, bland annat som styrelseledamot i Sveriges Elevkårer och i Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA)s studentråd. Fullstack-marknadsförare med erfarenheter av allt från tio år som professionell fotograf till research på Schibsted. Kul kuriosa är att Erik var en av Londons yngsta traders vid 19 års ålder och har varit topp 10 i Sverige i diskus & kulstötning.

Läs mer Stäng igen

Kontaktuppgifter för press & media:
erik.schuss@allakando.se
0709 – 152 550

Pressmaterial
Formaterat för webb
Fredrik Fridlund, VD & grundare Pressbild, JPEG 2048 px 72 dpi, 126 kb
Erik Schuss, marknadschef Pressbild, JPEG 2048 px 72 dpi, 126 kb
Allakando logotyp (vektor) Logotyp, .eps vektorformat, 126 kb
Ladda ned alla filer För webben, som .zip
Formaterat för tryckt media
Fredrik Fridlund, VD & grundare Pressbild, JPEG 4000 px 300 dpi, 726 kb
Erik Schuss, marknadschef Pressbild, JPEG 4000 px 300 dpi, 726 kb
Allakando logotyp (vektor) Logotyp, .eps vektorformat, 126 kb
Ladda ned alla filer För tryckt media, som .zip
Tack för att ni använder materialet varsamt Materialet ovan är till för att journalister och media skall kunna rapportera om Allakando och vår verksamhet. “Foto: Erik Schuss/Allakando” skall anges om inget annat är skrivet. Det är inte tillåtet att använda materialet för annat bruk utan Allakandos samtycke. Bilderna får inte heller användas på ett sätt eller i ett sammanhang som kan upplevas kränkande. Stort tack för att ni hanterar vårt material varsamt!
Vår historia Fredrik Fridlund berättar

Fredrik Fridlund, vår VD och grundare, hade själv en tuff start på sin skoltid. Hans mamma fick till och med övertyga lärarna om att han inte skulle gå om femte klass.

På några år lyckades han däremot vända sin skolgång från orosmoln till styrkeområde – och klarade till slut att få A i alla ämnen.

Hur gick det till? Det är en historia om idrottsmentalitet och en övertygelse om att alla kan lära sig. Och en väldigt speciell lista på 542 punkter. Allt ledde fram till grundandet av Allakando.

Senare har mycket pedagogisk forskning kommit att bekräfta det Fredrik lärde sig under sina skolår. Vad är då hemligheten bakom att hela 9 av 10 idag når sina studiemål med vår undervisning? Klicka och läs mer:

Fredrik Fridlund, VD, grundade Allakando 2007. Genom åren har han personligen undervisat över 3 000 elever.

Idag är vi tusentals eldsjälar som bygger branschens snabbast växande företag. Här beskådas Lundakarnevalens tåg från vår balkong.

Fler kontaktvägar
0774 - 21 88 00

Öppet vardagar kl. 09-19

Lund: Bangatan 1

Stockholm: Sköldungagatan 7