Läxhjälp Örebro

Sveriges bästa lärare är målet
  • Högre betyg
  • Ökad motivation
  • Starkare studieteknik
Undervisning i alla ämnen
Omnämnda i press & media:
Läxhjälp mellan Maria & Lidia
Alexander Astermark håller kurs
Johan Andersson med privatelev

Läxhjälp Örebro

Läxhjälp av hög kvalitet är viktigt för oss, därför investerar vi mycket tid på att vidareutbilda våra lärare genom interna pedagogikutbildningar. Våra privatlärare i Örebro är kunniga inom sina områden och kan förklara på ett sätt anpassat till varje elev.

Vi har en nära kontakt med våra familjer, där vi säkerställer att kontakten mellan familj och privatlärare skall fungera utmärkt. Vi sätter upp mål tillsammans och jobbar tillsammans för att nå dem och vi ser till att dessa mål nås genom kontinuerlig uppföljning. Vi garanterar läxhjälp av hög kvalité oavsett vilken form av läxhjälp ni som familj väljer. För att läxhjälpen ska fungera och hjälpa ditt barn nå sina mål behövs rätt privatlärare. Målet är också att läxhjälpen ska bidra till en positiv skillnad i våra elevers liv.

I Örebro erbjuder vi läxhjälp i hemmet, det går att välja mellan kontinuerlig läxhjälp eller läxhjälp vid behov. Läxhjälpen fungerar som så att en lärare kommer hem till er eller att eleven och läraren möts på ett lokalt bibliotek eller liknande som båda har tillgång till. Läxhjälpen innebär inte enbart undervisning i ett specifikt ämne, utan vi undervisar i studieteknik i samband med ett specifikt ämne. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig i Örebro.

Läs mer om vår undervisning

Så fungerar Undervisningen i Örebro

Steg 1: Mer information

Det är viktigt för oss att förstå dig och vad du vill ha hjälp med. Kontakta oss, på 0774-218800 – så tar vi gemensamt fram den hjälp som bäst passar dina behov:

Steg 2: Vi handplockar din lärare

Vi handplockar en noggrant utvlad och utbildad lärare som passar din personlighet och dina behov.

Steg 3: Prova-på-lektion

Du träffar din lärare för en prova-på-lektion.

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert

Här går det undan. På bara några minuter går den här läraren igenom halva matte [2]. Och det är på ett sätt som eleverna förstår och engageras.- reporter från SR

Spela reportaget (5:53 min)

10 års erfarenhet av undervisning som ger resultat

9/10

höjer sitt betyg i ett eller flera ämnen

7/10

upplever att de får mer tid över till annat

9/10

känner sig mindre stressade

Det känns så mycket lättare att läsa med de här... Matten känns lätt. Jag som avskyr matte. De får mig att känna matte som ett lättsamt ämne helt plötsligt och då blir man intresserad av att läsa.- elev om vår läxhjälp

Spela reportaget (5:03 min)
Johan Andersson med privatelev Johan Andersson med privatelev

För dig som vill ha läxhjälp i Örebro erbjuder vi två alternativ, det första är privatlektioner. Detta är en typ av läxhjälp som ges kontinuerligt under en termin. Du får en personlig studiecoach som du planerar och sätter upp mål tillsammans med, sedan jobbar ni kontinuerligt för att nå dessa mål. Detta sker oftast ett par timmar varje vecka. Denna typ av läxhjälp ger ett generellt lyft för hela studiegången och den sker hemma hos dig, på ett närliggande bibliotek eller virtuellt via något av våra online-klassrum. Man lär känna sin lärare och arbetar i en takt som passar eleven. Upp till tre elever kan dessutom dela på ett undervisningstillfälle utan någon extra kostnad.

Punktinsatser är en mer intensiv metod av läxhjälp. Man får en personlig studiecoach, men man arbetar tillsammans under en kortare tidsperiod. Denna typ av läxhjälp passar perfekt om man behöver ett litet extra ryck inför slutproven.

Det finns även en möjlighet att få undervisning online, via något av våra virtuella klassrum, då får du undervisning tillsammans med en grupp andra elever. Vi skickar hem all utrustning som behövs inklusive kamera och stativ.

Se våra upplägg & priser

Håmta vår gratis digitala broschyr

Så behandlar vi dina personuppgifter säkert